Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Ruský papaláš a Putinův posluhovač srazil chlapce (6): Z místa činu zbaběle ujel!

Autor: rix - 
3. listopadu 2022
10:45

Sedmašedesátiletý poslanec Putinovy strany Jednotné Rusko Sergej Mamontoj srazil svou Toyotou RAV4 teprve šestiletého chlapce. Z místa činu politik následně rychle ujel, aniž by přivolal lékařskou pomoc.

Nešťastná událost se odehrála v Tatarsku v Novosibirském oblasti. A ruský papaláš příkladem lidu opravdu nešel. Ač se chlapec svíjel na zemi v bolestech, Mamontoj ho jen rychle zkontroloval a z místa ujel. 

Video  Poslanec Putinovy strany Jednotné Rusko Sergej Mamontoj srazil šestiletého chlapce.  - Youtube/uj
Video se připravuje ...

A co víc, nepřivolal ani záchranku nebo policii. Politik, který je rovněž bohatým majitelem stavební firmy, nechal dítě bez pomoci uprostřed silnice. Chlapečka zachránilo jen obrovské štěstí. Celou událost viděl z okna jiný hoch. Ten neváhal a odnesl zraněného Rusa k sobě domů.

Poté zavolal pomoc. Vážně zraněný chlapec byl převezen do nemocnice. Jeho zranění se ukázala jako opravdu vážná. Fraktura lebky a kyčle. Takový byl podle deníku Mirror verdikt lékařů. 

Mamontoje mezitím začalo hryzat svědomí a jen co po něm bylo vyhlášeno pátrání, se podle všeho sám dostavil na policii. Dosud ale nebyl z ničeho obviněn. Strana Jednotné Rusko se od něho nicméně distancovala a politika vyloučila ze svých řad. 

„Takové chování nezpůsobuje nic jiného než zmatení a znechucení,“ nechal se slyšet jeden z představitelů politické strany. „Strana Jednotné Rusko poskytne zraněnému chlapci a jeho rodině pomoc,“ dodal. 

Video  Poslanec Putinovy strany Jednotné Rusko Sergej Mamontoj srazil šestiletého chlapce.  - Youtube/uj
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa