Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vážná dopravní nehoda na Vsetínsku: Střet nákladního a osobního auta nepřežili dva lidé

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Aktualizováno -
1. listopadu 2022
12:28
Autor: ČTK - 
1. listopadu 2022
09:38

Dva lidé zemřeli při úterní ranní nehodě nákladního a osobního automobilu, která se stala na silnici I/57 mezi Jablůnkou a Bystřičkou na Vsetínsku. Řekl to mluvčí Zdravotnické záchranné služby Zlínského kraje Jakub Omelka.

Silnice byla kvůli odstraňování následků nehody několik hodin uzavřena, nyní už je kyvadlově průjezdná, řekl krátce po poledni policejní mluvčí Petr Jaroš.

„Dvě osoby utrpěly zranění neslučitelná se životem. Na místo události byl povolán koroner. Jednu osobu, konkrétně tedy řidiče kamionu, jsme ošetřili na místě,“ uvedl Omelka.

Nehoda se stala okolo 07:00, následně byla silnice uzavřena. Nákladní a osobní automobil se podle policejního mluvčího pravděpodobně srazily čelně. Zhruba od 10:45 mohou motoristé úsekem projíždět kyvadlově. „Po dobu vyproštění může být silnice ještě krátkodobě uzavřena,“ řekl Jaroš.

Silnice I/57 je páteřní komunikací. Spojuje Opavu, Fulnek, Nový Jičín, Valašské Meziříčí a Vsetín s ukončením na hranici se Slovenskem.

Video  Řidič na Slovensku usnul za volantem, přejel do protisměru a narazil do zastávky autobusu.  - Facebook/Polícia SR
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání