1. Ve většině butiků dostanete sklenku šampaňského, aby se vám z astronomických cen nezatočila hlava. Ale existuje jistá skupina žen, které si dají jen to „šáňo“ a nějak si nikde nic nevyberou. Po tour de Pařížská je to slušná opička a zadarmo! 

2. Většina slečen přichází v doprovodu mužů. Když dojde na placení, všem se chce strašně čůrat. 

3. Toalety v buticích jsou vybaveny parfémem, který zrovna frčí. Je téměř pravidlem, že zákaznice, které si během nákupu dvakrát odskočí, ho čmajznou. 


4. Když si vyberete kabelku v regálu, tak vždy dostanete ze skladu novou. Ale než pro ni prodavačka dojde, tak některé ženy neodolají hadrovému obalu uvnitř kabelky za tři dvacet a šupem ho strčí do svých útrob. A prý to většinou dělají ženy, které zrovna utratily ne míň než 50 tisíc korun! A přitom, kdyby si řekly, tak těch futrálů dostanou tucet zadarmo.

5. U „kozičkových“ slečen se stává, že přijdou s kabelkou, kterou si včera KOUPILY, ale našly na ní škrábanec a chtěly by zpět peníze. Při předložení účtu se ukáže, že platba tak nějak úplně nešla z karty, kterou vlastní, takže se s pohrdavým úšklebkem spokojí s výměnou. 

6. Ve většině butiků dostanete nejenom sklenku šampáňa, ale i kosmetické vzorečky a dárek jako pozornost za nákup. Pár myslitelek to už zjistilo, a tak si koupí to nejlevnější, co najdou a hurá fotka na FB s komentem - Stálo mě to balík, tak jsem dostala dárek!

Fotogalerie
12 fotografií