Těžká rakovina jater byla Sandře diagnostikována v říjnu 2014. Nádor jí bohužel praskl a lékaři tak museli při velmi náročné operaci bojovat o její život. Holčička pak podstoupila řadu chemoterapií a v březnu loňského roku přišla obrovská naděje v podobě transplantace v pražském IKEM.

Jenže zákeřná nemoc se jí zanedlouho jaterní žilou vrátila a rozšířila se i do dalších částí těla. Sandra se tak dál spolu s milujícími rodiči a lékaři snaží nemoc přeprat. Oporou je jí také rodinná známá Šárka Svobodová, která se rodině snaží všemožně pomáhat.

"Sandru jsem původně vůbec neznala, ale její rodiče jsou známí mého bratra, a když mi o ní vykládal, nedalo mi to spát, až jsem jednoho dne maminku kontaktovala s nabídkou jakékoliv pomoci. Sehnala jsem jí notebook a snažila se vždycky sehnat to, co zrovna potřebovali," vysvětlila Šárka Blesku.

Aby rodině přilepšila, začala na Facebooku nabízet Sandřiny výrobky. "Snažím se prodávat mýdélka, která vyrábí pro radost a aby se s malou sestřičkou zabavily. Jsou opravdu krásně barevná, se třpytkami," řekla. Sandřin příběh už z Šárčina profilu sdílely stovky lidí. Holčička tak má za sebou velkou podporu a dělá jí radost, že její výtvory potěší jiné lidi.

Fotogalerie
8 fotografií