Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

V autě na Liberecku uviděla dítě se zalepenou pusou: Chlapec ale jen držel bobříka mlčení

V autě na Liberecku uviděla dítě se zalepenou pusou: Chlapec ale jen držel bobříka mlčení. (Ilustrační foto)
V autě na Liberecku uviděla dítě se zalepenou pusou: Chlapec ale jen držel bobříka mlčení. (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia)
Autor: dce - 
22. dubna 2016
13:23

Horké chvíle zažili policisté na Liberecku. Na hlášení řidičky začali pátrat po řidiči, který měl podle všeho na sedadle spolujezdce chlapce s ústy zalepenými páskou! O únos ale nešlo.

Žena jedoucí obcí Mníšek viděla ve voze jedoucím před ní na sedadle spolujezdce vpředu malého chlapce, který měl ústa přelepena páskou. Chlapci mohlo být kolem osmi až devíti let,“ uvedla policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Žena zpozorněla a chtěla vůz předjet, aby se mohla lépe podívat. Jenže auto začalo zrychlovat a ženu tak přepadlo podezření, že by dítě mohlo být unesené. Okamžitě tedy kontaktovala policii.

Policisté pak podle registrační značky řidiče kontaktovali telefonicky. „Zprvu děsivě vypadající událost měla zcela prozaické vysvětlení. Jak sdělil řidič vozidla, a současně dědeček, držel jeho vnuk ‚bobříka mlčení‘. Aby ho skutečně neporušil a dodržel, zalepil si ústa páskou…“ vysvětlila mluvčí.

Tutéž informaci potvrdila i maminka chlapce. Přestože se nejednalo o nic vážného, policisté si váží všímavosti a zájmu lidí. „Vždy se totiž nemusí jednat pouze o ‚hru‘,“ doplnila Suchánková.

tymitaky ( 22. dubna 2016 14:24 )

Žena zpozorněla a chtěl vůz předjet.

joel ( 22. dubna 2016 14:03 )

Bobřík mlčení s páskou na tlamě? To je jako bobřík hladu v hladomorně. Jde právě o tu sebekontrolu a vůli, ne znemožnění daného úkonu. Bože můj... plesk.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání