Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hloupý lupič pózoval před kamerou!

Kamera zachytila lupiče již při příchodu k herně. Gauner obsluhu herny svázal a potom ukradl několik desítek tisíc. Opět se neskrýval.
Kamera zachytila lupiče již při příchodu k herně. Gauner obsluhu herny svázal a potom ukradl několik desítek tisíc. Opět se neskrýval.  (Autor: Policie ČR)
Autor: uá, lmk - 
1. února 2013
11:57

Hernu v Podbořanech přepadl lupič. A byl to zřejmě hlupák. Klidně se totiž producíroval před bezpečnostními kamerami, vůbec se nesnažil zakrýt si obličej.

Dveře herny byly zajištěné na bzučák. Lupič přišel, na majitele si zazvonil a ten mu otevřel. A pak se nestačil divit.

Z hosta se vyklubal násilník, který vytáhl pistoli. Vyděšeného obchodníka povalil na zem a ruce mu spoutal za zády elektrikářskou páskou. „Z barového pultu vzal peněženku s několika desítkami tisíc korun a pobral i cigarety,“ uvedla policejní mluvčí Jaromíra Střelcová. Dodala, že muž pak i s lupem z herny utekl.

Zřejmě ale netušil, že v podniku je nainstalována kamera. Její oko ho zachytilo už na ulici, když do herny přicházel, a pak i poté, co vstoupil do dveří. Záběry jsou zdařilé, policisté proto doufají, že čtenáři lupiče pomohou identifikovat.

zidoniusek ( 1. února 2013 15:03 )

Je to čmoud,tak ho nepozná ani kamera!!!!

siroky11 ( 1. února 2013 12:15 )

No jo - "hloupý řidič - záběry z kamery jsou zdařilé", ale policie ho nechytla. Když pomyslím, že by měl kuklu a nebyly by tam kamery, tak by si policajti ani neškrtli!

Zobrazit celou diskusi