Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Lupič přepadl čtyři ženy a na sobě měl čtvery tepláky, chtěl zmást policii

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Policie ČR)
Autor: pet, ČTK - 
25. ledna 2013
18:04

Sedmnáctiletý mladík přepadl v Karviné během dvou dnů čtyři ženy. Celkem jim ukradl věci a hotovost  za 10.000 korun. Kuriózní na případu je fakt, že po každém zločinu se převlékl. Chtěl tak policisty zmást a svést ze stopy.

"Lupič z Karviné měl na sobě čtvery tepláky, chtěl zmást policii," sdělil mluvčí karvinské policie Jaroslav Kus.

"Jeho cílem bylo, abychom nepojali podezření, že jde o sérii, kterou má na svědomí jeden pachatel. Přepadené ženy nám sice poskytly popis pachatele. V té době už ale měl na sobě jiné oblečení," uvedl policista. Kriminalisté ale mladého zločince přesto dopadli.

"Žil v lokalitě, kde se přepadení odehrála. Navíc má bohatou trestní minulost. Na svědomí má i loupeže. Takže jsme si jej vytipovali. Zatčen byl v době, kdy si hledal další oběť," řekl.

Mladík si vždy vybíral starší ženy. Jeho oběti jsou ve věku od 61 do 81 let. Přepadal je zezadu a vždy jim vytrhl kabelku. První zločin této série spáchal podle policie v úterý 15. ledna po 14:00. O 20 minut později, už převlečený, zaútočil znovu. Další dvě přepadení provedl následující den.

Tentokrát zvolil delší rozestupy. Jednu seniorku přepadl ráno, druhou večer. Kriminalisté jej obvinili ze tří loupeží a jedné krádeže. Ve vězení může strávit až deset let. Soud bude rozhodovat o jeho vzetí do vazby.

odol ( 4. května 2013 08:38 )

Jednoduché řešení:Třívá do kedlubnu...

odetka.odetka ( 4. května 2013 06:20 )

zadnice ( 26. ledna 2013 10:54 )

Zabít šmejda!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání