Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Klasnová je bez snubního prstenu! Bude se Bárta rozvádět?

Autor: Sandra Apostolidisová, zunk - 
14. května 2012
05:00

Čeká Víta Bártu (38) další rána v podobě rozvodu? Ještě během soudu, kde superguru Věcí veřejných vyfasoval podmínku, zdobily jeho ženu Kateřinu Klasnovou (34) dva prsteny. Na prsteníčku levé ruky se jí třpytil zásnubní prsten s diamantem a hned nad ním snubní kroužek z bílého zlata. Jen o pár týdnů později už ale ruce blondýnky zely prázdnotou!

„Chtěla jsem odmítnout zásnubní prstýnek, protože se mi zdál zbytečně drahý a okázalý,“ prozradila kdysi. Prsten s velkým drahokamem za zhruba 100 tisíc korun na ni byl zřejmě moc. Je na ni teď pro změnu moc manželství s Bártou, který se během pouhých dvou let stal jedním z nejnenáviděnějších politiků v Česku? „Prstýnky občas odkládám. Třeba při sportu nebo když je moc teplo, protože jsou trochu těsné. Žádný jiný důvod to nemá,“ vysvětlovala Blesku Klasnová.

Že ale manželství politického páru není bez mráčku prasklo už loni, když se na veřejnost dostal dopis, který Klasnová adresovala kolegům. „Upřímně mě mrzí, že ve VV funguje takováto totalita, a myslím, že není dobře, že Vít Bárta absolutně ignoruje názory ostatních,“ opřela se v něm do manžela.

Fotoreportér Blesku nachytal Klasnovou bez prstýnků na víkendové konferenci VV v Hradci Králové. Přestože byla křehká místopředsedkyně strany v kostkovaných šatech tradičně za dámu, jako jediný šperk zvolila decentní náušnice. Po prstenech nezbyla ani stopa v podobě otlačeného místa na prstu. „Nepovažuji za důkaz lásky nošení prstýnku. Důležité je nosit toho druhého v srdci,“ tvrdila.

Bárta by se ale pro jistotu měl mít na pozoru, nic dobrého totiž podobné gesto nikdy nevěstí. V době, kdy svou stranu stáhnul na dno volebních preferencí, soud ho označil za korupčníka a před pár dny vyplavalo na povrch, že opsal závěrečnou práci na vysoké škole, by ho zřejmě rozchod s manželkou opravdu nepotěšil...

Kdo odloží prsten, rozejde se…

Radek John (57) a Zlata Adamovská (53)

O varovném znamení odloženého snubního prstýnku by mohl vyprávět i formální předseda VV Radek John. Jeho šestadvacetileté manželství s herečkou Zlatou Adamovskou skončilo kvůli Johnovým nevěrám a nemanželské dceři. I Zlata sundala zlatý kroužek ještě před rozvodem.

Jennifer Lopez (42) a Marc Anthony (43)

Hispánská zpěvačka poprvé odložila prsten už na předávání Zlatých glóbů v roce 2009. Manželskou krizi ale popřela, šperk se jí prý pouze nehodil k šatům. Svazek, který byl považován za jeden z nejstabilnějších v Hollywoodu, ale nakonec po sedmi letech přece jen krachnul.

Táňa Vilhelmová (33) a Pavel Čechák (34)

Manžela herečka opustila po sedmiletém vztahu kvůli zajíčkovi Vojtovi Dykovi (26). Nezabránily jí v tom ani dvě děti, které má s Čechákem. Přestože je formálně stále vdaná, snubní prsten odložila ihned poté, co se s mladým hercem a muzikantem dala dohromady.

Agáta Hanychová (27) a Miroslav Dopita (28)

Rebelka Agáta se ještě ani vdát nestihla, vztah se snoubencem Dopitou už ale dostává první trhliny. Poté, co ho Blesk před pár týdny nachytal při pokusu o nevěru, modelka sundala zásnubní prsten a odložila svatbu. Konec vztahu ale zatím stále zarytě popírá.

Věci veřejné zvolily neveřejnou konferenci

Během čtrnácté konference konané v Hradci Králové jednaly VV netradičně za zavřenými dveřmi. Plánovaný brífink po sobotní schůzi však příliš novinek nepřinesl. Strana ho využila pouze k ostré kritice současné koalice, která vznikla odštěpením části členů VV s ODS a TOP 09.

 

kajina ( 14. května 2012 11:48 )

Ať už je vztah mezi manžely Bártovými jakýkoliv, doporučuji Blesku aby zbytečně nevytvářel náladu, že Bárta je nejnenáviděnější politik Česka. Znám daleko horší prevíty v naší politice, kteří kradli ze společného a ze společného stále rozdávají a přesto nikdy před soudem nestanuli... Pan Vondra vesele dál řeční o naší armádě, pan Kalousek nám všem utahuje opasky a bohatým, například sázkovým lobby dává vydělat, pan Nečas, který se celých 22 let má jak prase v žitě a u všech zlodějen byl. Pan Bárta dával a půjčoval ze svého a zdaněného a stanul před soudem. Nezdá se Vám to jako politická objednávka ? Mně ano. Podotýkám, že nejsem voličem VV !!! Ale má-li být něco spravedlivého a objektivního, tak ať tomu tak je pro každého.

jity ( 14. května 2012 09:29 )

aby to nebylo jako u Noida a Bučkové, velké titulky jak se rozešli a oni se muckají dále. Třeba se Bárta s Kačenkou nerozejdou a když tak jejich věc.

zada ( 14. května 2012 09:06 )

tak "moiaza" u nás je to stejné, ani manželka prstýnky nenosí, už pomalu od svatby..... To jsou zase jen kecy , aby bylo o čem psát....

popocatepetl ( 14. května 2012 08:55 )

Možná oba dva.

popocatepetl ( 14. května 2012 08:54 )

Vidím to stejně. Marketingový tah, jako kalendář s polosvlečenými politickými myslitelkami, jako celé VV. Bárta asi nevěřil, že spekulace o jeho homosexalitě Věcem veřejným pomohou, velká, nápadná svatba s hezkou a na pohled frigidní (nebo také homo?) ženou mohla být jen součást marketingové kampaně.

Zobrazit celou diskusi