Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Klasnová jako místopředsedkyně Sněmovny končí: Svedla to na Nečase

Autor: ČTK, Kjos - 
23. dubna 2012
11:16

Manželka odsouzeného korupčníka Víta Bárty (VV) Kateřina Klasnová jako místopředsedkyně Poslanecké sněmovny dobrovolně končí. Své rozhodnutí již oznámila Miroslavě Němcové. 

Místopředsedkyně Věcí veřejných Kateřina Klasnová se rozhodla rezignovat na funkci místopředsedkyně Poslanecké sněmovny. Uvedla, že odmítá "kupčení" s funkcemi, které nastalo po rozštěpení VV při jednáních o další podpoře nynější vlády.

Odchod z funkce už oznámila šéfce dolní parlamentní komory Miroslavě Němcové (ODS) a v úterý ho oznámí také na plénu sněmovny.

Klasnové se nelíbí, že premiér Nečas nechce vládnou s VV, ale dává přednost nově vznikajícímu uskupení kolem Karolíny Peake.

Zároveň ale premiér Věci veřejné požádal, aby hlasovaly ve Sněmovně pro všechny návrhy domluvené v končící koalici a schválené vládou do 11. dubna, tedy včetně vyšších daní, škrtů, nižšího růstu důchodů či církevních restitucí.



hejhej ( 24. dubna 2012 14:23 )

Klasnové nedochází,že si mohou za všechno sami.Několikrát vyhrožovali odstoupením z koalice, odsouzený,i když nepravomocně Bárta už dávno neměl být v klubu VV a poslanecké sněmovně.Nefandím ani Nečasovi,ten,stejně jako VV říká pokaždé něco jiného.

merlina29 ( 23. dubna 2012 14:55 )

Nakonec budou muset stejně odejít a nahrsdí je další...přesně podle pořekadla-jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet.To aby ti co neprokážou zisk vrátili nakradené miliony se stejně nestane,stejně jako se nestane,aby v příští vládě nebyli korupčníci a zloději.A kdo si myslí,že bude líp tak se šeredně plete.

lyznik008 ( 23. dubna 2012 14:30 )

Kritikům nějak docházejí argumenty proti VV a tak aby si mohli sprostě zanadávat píší třeba raději o Klauzovi což je věčné téma už 20 let jenom s tím rpzdílem, že jeho ještě neuštvali.Jenom blb nepochopí,že ať Bárta, Klasnová John udělají cokoliv budou to vždy "korupčníci"atd. i když celý jejich problém uměle vyvolali jejich koaliční partneři s cílem je zlikvidovat což se jim i podařilo.Kdo z jiných politiků dobrovolně odstoupil kromě Johna,Bárty a teď i Klasnové?

vesnicankavemeste ( 23. dubna 2012 14:19 )

Takze kolik? Odhad.

mariopuzo ( 23. dubna 2012 14:08 )

klaus zloděj I. se k ničemu vyjadřovat nebude...ten má jiný starosti a hledá kam schovat nakradený miliardy, že by si vybral třeba Maroko????

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa