Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Kočí a Huml: Bárta a Peake jsou kámoši na život a na smrt, tohle je jen hra

Autor: Josef Šťastna - 
18. dubna 2012
08:52

Rozkol ve straně Věci veřejné byl dlouhodobě plánovaný a je řízený Vítem Bártou. Karolína Peake je jeho nejlepší kamarádkou a hrají hru, která jim nese ekonomický vliv. Přesně to si myslí Kristýna Kočí, Jaroslav Škárka a Stanislav Huml.

"Teď se dlouholetá místopředsedkyně VV a spoluautorka rozkrádacího Etického kodexu, nejlepší kamarádka Víta Bárty a svědkyně na jeho svatbě snaží tvrdit, že nemá s politickým stylem VV nic společného a je novou čistou tváří? To je absurdní," napsala Kočí na svůj facebook a naráží tím, že rozkol u "veverek" je dalším tahem Víta Bárty a jeho věrných.

"O tom rozpadu se mluví už půl roku, je to plán loutkáře Bárty. Jde o to, aby si Bárta zachoval ekonomický vliv a ovládal náměstky na ministerstvech. Z jeho pohledu není sněmovna to podstatné. Důležité je, co se děje vzadu. Bárta se stahuje na čas do pozadí, těmi špatnými bude John a Klasnová," nechal se slyšet v rozhovoru pro tyden.cz bývalý poslanec Véčkařů Stanislav Huml.

Přesně to samé si myslí také Jaroslav Škárka. Ten současnou aktivitu Karolíny Peake předpověděl už před týdnem, kdy napsal, že zažijeme pěkné divadlo. "Veverky se rozštěpí na ty, které podrží vládu a na ty, které chtějí odejít," napsal Škárka s tím, že obě skupiny bude dál řídit superguru Bárta.

ixtlil ( 19. dubna 2012 21:20 )

Dobrý den , Karel IV. by se divil , co se přihodilo s universitou , kterou kdysi založil , asi by tyto podivné existence špatně dopadly , ostatně pak vzniklo husitství, které bylo jen logickou reakcí na podobné věci , které se vyskytly jako dnes , tak i tehdy , s tím , že na ně lidé vzali zbraně . Coi se pokřivené právnické fakulty týč, tak nejlepší vy bylo to rozpustit , k čemu tolik advokátů , výsedkem je , že se živá exekutorstvím , což je nodvodobé loupežnictví . Je tu mnoho lidí , kteří by za husitů již přestali existovoat a to doslova , tak odhaduji asi 500 000 lumpů .

dybley ( 18. dubna 2012 16:55 )

Píková roztáhla zase nohy,a za půl roku bude svatba,teda až se Nečas rozvede

hejhej ( 18. dubna 2012 16:19 )

Vypadá to tak.Bárta,i když zatím nepravomocně,už není žádoucí,tak VV přehodily výhybku na Peake a Bárta bude z povzdálí dále řídit a platit VV.

hanzohatori ( 18. dubna 2012 14:50 )

Přesně tak

hanzohatori ( 18. dubna 2012 14:48 )

O čem se nás pokouší v tomto článku přesvědčit? Abychom věřili tvrzením takových zprofanovaných a prolhaných bytostí jako je Kočí, nebo Škárka? To je úsměvné. Stejně jako je úsměvný celý humbuk mediálně živený kolem této pseudokauzy mající odpoutat pozornost od odklánění miliard a přerozdělování majetku v tomto státě. Promopro, Lesy ČR, Agrofert, penzijní systém, daně na paliva...atd atd... Ruka ruku myje. Bárta šňupal kde neměl a tak se vytáhla slečna Kočí, osoba to důvěryhodná a čestná od pohledu, stejně jako ten druhý svědek. Jen se všichni tváří, že to je to největší zlo, byť je to ve všech stranách stejné, jen si na ně nedovolí, protože sponzoři by to presstitutkám zatrhli už na počátku. A zneužití tajných služeb tímto způsobem-to je hnůj za který by měli zavřít od 10 let nahoru všechny, kdo taková svinstva organizují.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa