Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Vítek Bárta se zas namočil!

Autor: Josef Šťastna - 
9. května 2012
12:13

Vít Bárta vzal manželku Kateřinu Klasnovou a spolu zmizeli z Prahy, aby si odpočinuli v jižních Čechách a zapomněli na okamžik na tuhé boje o moc. Dovolenou s nimi prožil i Bártův bratr Matěj.

Vít Bárta, který v poslední době musel překousnout rozsudek, který ho označil za korupčníka i následnou zradu Karolíny Peake, která ho odkopla jako použité ponožky, se sebral a zmizel z Prahy do Jižních Čech, aby nabral síly na další mocenské boje.

Společnost mu dělala manželka Kateřina Klasnová a bratr Matěj Bárta s rodinou. Třetím mužem na rozbouřené Vltavě byl pak Bártův bratranec.

Fotografie, které Klasnová uveřejnila na svém facebooku, ukazují Bártu jako správného strejdu, se kterým potomci jeho blízkých příbuzných zažívají spousty legrace...

  

jasimyslim ( 14. května 2012 11:55 )

že ukazují Bártu jako správného strejdu, se kterým potomci jeho blízkých příbuzných a my všichni, zažívají spousty legrace..

pgga ( 10. května 2012 00:25 )

?..Hm..bulvarka" stan...pracuje pro "nekoho" kdo Blesk vlastni..pocitam vis co to je za spolecnost. Jinak...snad vis ze Facebook uz ma davno.."privacy selection"..takze si vybiras kdo muze a kdo ne na tvuj Facebook.

blair_05 ( 9. května 2012 18:17 )

Jestli hledáte kvalitní čtení, podívejte se na www.floowie.com

xekla ( 9. května 2012 17:18 )

mezi tím co tu zbylo je už jen malý rozdíl, tak proč se hádat.... měli informace na nějakou špínu a vyměnili je za posty. Udělal by to tady bohužel kdekdo.

jurajjanosik ( 9. května 2012 13:49 )

no a ? aj Blesk musi z niecoho zit. Ale ked sme pri tom hadam ze to nebolo málo

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa