Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Blonďatá bestie Kočí u zkoušek: Věřte nevěřte, ona je inteligentní!

Autor: ot, mokk - 
15. května 2012
06:32

Neposlušná poslankyně Kristýna Kočí (27) to má černé na bílém. Někdejší šéfka poslanců VV, jejíž loňský spor s Vítem Bártou (38) odstartoval nedávný rozpad vládní koalice, je nadprůměrně inteligentní! Ukázalo se to u přijímaček na Slezskou univerzitu v Opavě, kam se Kočí přihlásila.

O tom, že se politička přezdívaná Blonďatá bestie rozhodla studovat ve škole, kde je současně ve správní radě, Blesk informoval jako první v únoru. Teď se dozvěděl i výsledky, s nimiž Kočí udělala přijímací zkoušky: V testech společnosti Scio, jimiž stále více fakult nahrazuje klasické přijímačky, nechala za sebou 91 % studentů!

O tom, že ke studiu oboru veřejná správa a regionální politika bude poslankyněky přijata, tak není pochyb. V Opavě je momentálně dokonce žebříčku uchazečů. „Takže myslím, že budu přijata,“ komentovala to Kočí, která má zároveň hotových pět let politologie na Univerzitě Karlově. K titulu jí chybí už jen diplomová práce a složení státních zkoušek.

nojasne ( 16. února 2013 10:13 )

Jistě to tam dole vypadá podobně jako její obličej. Díra od nevidím do nevidím a nad tím obrovská skoba. Se nedívím, že na to se blbě loví.

nojasne ( 16. února 2013 10:12 )

K tomu potřebuje přes 2500000 hlasů. To už aby začala hned.

pragonos ( 16. února 2013 05:21 )

Když vidím tuto dámu, tak mám pocit, že moje kobyla při čekání před hospodou se usmívá lépe a má lepší zuby

arcaben ( 15. května 2012 15:57 )

Kdyby byla emilka a nebyla by enteligentní pak by se nedostala ve svém věku tam kam se dostala=to dá rozum!To,že jí stoupla sláva do hlavy a vrtochy s ní cloumaly,chtěla být zajímavější,známější,populárnější a hlavně důležitější,což nevylučuje přítomnost inteligence!Přepálila start své politické kariéry,nevybrala zatáčku,namlela si nos a politicky zkolabovala....život jde dál.Je jen na ní jak s ním nyní naloží.

vilaamalka ( 15. května 2012 11:09 )

Kočí je možná inteligentní,ale autor tohoto článku si zase po sobě svůj text nepřečetl. Slovo POSLANKYNĚKY totiž nedává žádný smysl.

Zobrazit celou diskusi