Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Rozjetá premiérka řádila na parketu. Marinová se tiskla ke zpěvákovi, poměr popírá

Autor: Darina Jíchová, ČTK - 
21. srpna 2022
14:13

Finská premiérka Sanna Marinová (36) patří mezi nejmladší světové lídry a podle videí, která se v posledních pár dnech dostala na veřejnost, také k nejdivočejším. Podle záběrů si Marinová bujaře užívala, sociálnědemokratickou političku vyzvali členové vládní koalice i opozice, aby podstoupila test na drogy. Podvolila se a zopakovala, že nikdy ani jako teenager drogy nebrala. Na jednom z videí je vidět její vášnivý tanec s popovou hvězdou Olavim Uusivirtem (28), poměr spolu ale prý nemají, uvedl list Daily Mail.

Párty byla plná přátel Marinové, nechyběly však ani celebrity. Ve víru tance tekl alkohol proudem a podle několika výpovědí došlo i ke konzumaci drog, premiérka přiznala, že pila alkohol, užití drog odmítla. Divoce se bavila, střihla si i vášnivý tanec se zpěvákem. Záběry to byly skutečně jiskřivé, Uusivirta dokonce skláněl hlavu, jako by chtěl političku políbit na krk. Premiérka se k němu tiskla. S vdanou Marinovou aféru nemá, jsou podle něj jen přátelé.

„K ničemu nepatřičnému nedošlo, jsme přátelé,“ nechal se slyšet zpěvák. Pár si zatančil v nočním klubu Klubi, který se nachází jen nedaleko budovy finského parlamentu. Svědkové z klubu navíc dodali, že Marinová takto netančila jen s Uusivirtem, ale i s dalšími nejméně dvěma muži. „Šíří se spekulace o povaze mého vztahu s premiérkou Sannou Marinovou. Přísahám, že říkám, jak to je: Jsme přátelé, nic nepatřičného neproběhlo. Dál o tom veřejně mluvit nebudu, hezký víkend,“ napsal umělec na svých sociálních sítích.

Roztančená Marinová

Video  Finská premiérka řádila na parketu  - TV NOVA Official
Video se připravuje ...

Klub, který je součástí komplexu Teatteri, je podle místních „hnízdem milenců“, reportéři Daily Mailu potvrdili, že tomu odpovídá i výzdoba, na zdech jsou erotické obrazy. Zaměstnanci odmítli poskytnout tisku komentáře o návštěvě premiérky a její divoké noci na počátku srpna. Záběry jsou ze 7. srpna. „Samozřejmě, že vám nikdo nic neřekne,“ reagovala jedna ze servírek.

Nehodné chování? Nebo právo na relax?

Kritici Marinové tvrdí, že její chování je nevhodné, mluví se vůbec o tom, zda by osoba zastávající post ministerského předsedy měla chodit a bavit se s přáteli. Oproti tomu má finská premiérka i zastánce, a to nejen doma, ale i v zahraničí. Zastal se jí polský premiér Mateusz Morawiecki, když řekl, že Marinová měla právo si vyrazit a slavit, protože její země vstupuje do NATO. „Premiérka má právo být šťastná, protože Finsko vstupuje do NATO,“ řekl Morawiecki na tiskové konferenci, když byl na kauzu kolem videa dotázán. „Takže pokud finská premiérka při této příležitosti vypila trochu víc finské vodky a pak si zatančila, není na tom nic strašného,“ prohlásil polský konzervativní politik.

Marinová a Uusirvirta se mimo klub potkali na hudebním festivalu, jak dosvědčují fotky na zpěvákovo instagramu. Marinová na tiskové konferenci promluvila, jak o podstoupení drogového testu, tak o tom, že rozlišuje svůj pracovní a soukromý život. Trvala na tom, že každý člověk si zaslouží večer, kdy se může bavit a relaxovat. Jediného, čeho lituje, je, že se soukromé záběry dostaly na veřejnost.

Vyčítáno jí bylo také to, že by nebyla schopná reagovat na nějakou možnou nouzovou situaci. Marinová uvedla, že během krizí, které jako premiérka absolvovala, ji nikdy kancelář nepovolala do práce uprostřed sobotní noci. Ujistila veřejnost však, že kdyby si to situace žádala, okamžitě by opustila klub a jela do práce.

Premiérčina partička

Nakonec rovněž popsala celý svůj večer, načala ho ve dvou různých bytech se skupinkou zhruba 20 přátel, pak vyrazili do města a zastavili se ve dvou barech. Mezi přáteli byli například popová zpěvačka Alma a její sestra Anna, influencerka Sabin Särkkäová, rapper Petri Nygard, moderátorka Tinni Wikstromová, fotografka a influencerka Janita Autiová, moderátorka Karoliina Tuominenová a rovněž straničtí kolegové premiérky.

Finská premiérka Sanna Marinová se vdala. Vzala si otce své dcery (2.8.2020) Finská premiérka Sanna Marinová se vdala. Vzala si otce své dcery (2.8.2020) | Instagram

Marinová si udržuje image „normálního člověka“, podle německého Bildu je „nejsuprovější politik světa“. Marinová se premiérkou Finska stala v roce 2019 ve věku 34 let, je vdaná za exfotbalistu Markuse Raikkonena, se kterým má dceru.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Annika ( 21. srpna 2022 18:17 )

Mladi lidri dosazeny Wef si mysli ze jsou pupkem sveta

bre-burda ( 21. srpna 2022 18:00 )

Největší moralisti bývají ti, co sami mají nejvíc másla na hlavě. Myslíte, že jiní politici nenasávali či nenasávají. Co takový Churchill, Berlusconi, Zeman, Jelcin, Kalousek a podobní?

Zobrazit celou diskusi