Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Bidenová je zpět po záhadném zákroku. Okouzlila v bílých šatech a bez punčoch

Autor: Darina Jíchová - 
22. dubna 2021
05:40

První dáma Spojených států, doktorka Jill Bidenová (69) obnovila svůj mezistátní program a tento týden se vydala do státu Illinois. Působila velmi svěže a fit, je otázkou, co za zákrok musela minulý týden podstoupit. „Standardní procedura“, jak o návštěvě lékaře informoval Bílý dům, zabrala 2 hodiny, Bidenovou doprovázel manžel, prezident Joe Biden (78). Bidenová v chladném počasí překvapila v bělostných šatech a fuchsiovém sáčku, aby se vyhnula dalšímu skandálu s punčochami, radši si je nevzala vůbec, uvedl list Daily Mail.

Bidenová přilétala do města Dixon v docela chladném počasí, před chladem ji chránil tmavorůžový kašmírový kabát značky Lafayette 148, který vyjde na 64 tisíc korun. Pod ním měla bílé šaty a kontrastní sáčko, to nabízí obchod L'Agence a Bidenová za něj dala zhruba 13 tisíc korun. Jako doplňky zvolila tělové lodičky na jehlách a světle růžovou roušku.

Zvláštní bylo, že tentokrát se Bidenová vyhnula silonkám. Na počátku dubna Bidenová rozdělila USA, když sáhla po černých vzorovaných a síťovaných punčochách, podle mnohých je na takový model už stará, její příznivci naopak její odvážnou módní volbu chválili. V Dixonu se pochlubila holýma nohama.

Co Bidenové dělali v nemocnici?

První dáma v doprovodu ministra školství Miguela Cardona navštívila místní komunitní vysokou školu, jednalo se o její první oficiální událost od tajemné procedury, kterou absolvovala minulý týden. Tisková kancelář Bílého domu uvedla, že se Bidenová po návratu z nemocnice vrátí do práce, tak i učinila, ale neobjevila se na veřejnosti. Dvouhodinový zákrok zvládla podle Bílého domu dobře.

Novinářům se Bidenovou podařilo zachytit minulou středu při odchodu od lékaře, prezident Biden manželku držel za ruku a pomáhal jí nastoupit do auta. Bílý dům o proceduře informoval v úterý večer a prezident kvůli tomu náhle měnil program. Další detaily nejsou známy, Bidenová ale působila velmi energicky a zdravě během návštěvy v Illinois.

První dáma o důležitosti vzdělání

Bidenová promluvila s vedením vysoké školy i se studenty různých oborů, kteří evidentně z její návštěvy byli nadšení a pro první dámu připravili banner: „Vítejte, doktorko Bidenová“. „Všichni Američané si zaslouží možnost, aby mohli jít za svými sny a následovat své tužby, aby získali vzdělání a vybudovali si kariéru v práci, kterou milují,“ prohlásila Bidenová před shromážděnými. Sama celý život zasvětila vzdělávání druhých.

Video  Jill Bidenová dohlíží na manžela  - Reuters
Video se připravuje ...

Skrhola ( 22. dubna 2021 21:54 )

Jó, kdyby se tak fotila bez podlikaček...

Zobrazit celou diskusi