Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Je Bidenová stylová, nebo trapná a stará? První dáma ukázala punčochy a národ je ve varu

Autor: Darina Jíchová - 
6. dubna 2021
13:10

První dáma Spojených států Jill Bidenová (69) ve svých černých vzorovaných, podle některých dokonce síťovaných, silonkách vzbudila na internetu rozruch. Uživatelé twitteru se nemůžou shodnout, zda její volba byla „mladistvá a odvážná“, nebo „nevkusná až trapná“. Do této doby sklízela Bidenová za své modely jen pochvaly, uvedl list Daily Mail.

Předmětem dohadů je model, ve kterém se minulý týden vracela Bidenová z Kalifornie do Bílého domu. První dáma přiletěla celá v černém, zpod saka jí vykukoval koženkový lem sukně nad kolena a na cestu si obula kotníčkové kozačky na vysokém podpatku. Uživatele twitteru ale ze židlí zvedly její punčocháče.

Místo „decentních“ tělových silonek totiž Bidenová sáhla po černých vzorovaných a ještě k tomu síťovaných silonkách. Někteří lidé na sociálních sítích její vzhled přirovnávali k halloweenskému kostýmu, fanoušci Bidenové však vystoupili na její obranu. Oni s punčocháči první dámy rozhodně problém neměli.

„Myslím, že Jill B. si popletla svátky. Asi si myslí, že je Halloween. A není jí náhodou už 70? No, každopádně na kombo síťované punčochy a jehlové kozačky už je moc stará,“ objevilo se na twitteru. „Můj bože, vypadá jako Madonnina babička,“ psali další. Poznámek na její věk bylo na twitteru více než dost, přitom jen o dva roky mladší první dáma Francie Brigitte Macronová se pravidelně ukazuje v minisukni a bez silonek.

Kritici: Melania by vypadala líp

Konzervativci a zarytí příznivci exprezidenta Donalda Trumpa zase využili příležitost, aby vyzvedli předchůdkyni Bidenové. „FLOTUS (první dáma USA - pozn. red.) je moc stará na síťované punčochy, to Melania by v nich vypadala mnohem lépe, má na to nohy,“ komentovali. „Nejde jen o ty punčochy, ale celý model. Minisukně? Celá v černém? To není moc jarní model,“ reagovali mnozí uživatelé twitteru.

Bidenová měla i zastánce. „Je skvělá a vy jen žárlíte. Věkové omezení neexistuje. Nemůžu uvěřit, jaký povyk vzbudily punčocháče Jill Bidenové, panebože, je rok 2021,“ uváděli fanoušci první dámy na twitteru. „A jen pro vaši informaci, tohle nejsou síťované, ale vzorované punčocháče. Ivanka je nosí každou chvíli a nezačínejme o tom, co nosí, nebo spíš nenosí Melania,“ množily se komentáře.

Někteří lidé připomněli módní faux pas exprezidenta Baracka Obamy, který byl v roce 2014 kritizován za svůj světle hnědý oblek, jeho manželka to zase schytala za šaty bez rukávů. „Co to je? Lidé jsou naštvaní kvůli Jill Bidenové a jejímu rozkošnému modelu se vzorovanými silonky? Vypadala velmi šik,“ dodali další fanoušci první dámy.

Apríl první dámy

Kontroverzní model nebyl jediný „kousek“, který Bidenová vyvedla, když se minulý čtvrtek vracela do Washingtonu. Ten den byl totiž 1. duben a první dáma si neodpustila drobný žertík. Na palubě svého speciálu si oblékla uniformu letušky a paruku a vydala se mezi své poradce, bodyguardy a reportéry, kteří ji na cestě do Kalifornie doprovázeli.

Procházela mezi pasažéry a rozdávala jim zmrzlinu. Reportéři nejdřív první dámu v černé paruce a jmenovkou „Jasmine“ nepoznali. Trochu ji prozradili její poradce Anthony Bernal a tiskový mluvčí Michael LaRosa, kteří se smáli. Bidenová se pak vrátila mezi novináře, tentokrát už bez paruky. „Apríl,“ oznámila jim. Bidenová byla prý nadšená, že se jí žert povedl.

Video  Biden upadl na schodech při cestě do Air Force One. Hned natřikrát.  - Reuters
Video se připravuje ...

zenazlidu ( 12. dubna 2021 20:20 )

Já sice takové punčocháče nemusím, mám raději jednobarevné, ale ona v tom vypadá dost dobře. I když není mladice. Má šmrnc a figuru. Mnoho mladých holek vypadá daleko hůř a často jsou jak machny. A nevím proč by měla být módní ikona. Proč se po ní o***t?

zada ( 7. dubna 2021 08:04 )

a co třeba paní Mertkel?!? Navíc Amerika je přeci svobodná země se svobodnými občany , tak proč "světový" jekot kvůli vzorovaným punčocháčům))).Ona za senilu se kterým žije nemůže)))

zada ( 7. dubna 2021 08:02 )

přesně)))

ixinka ( 6. dubna 2021 20:06 )

Ty punčocháče by mi samy o sobě nevadili, ani ty boty, štíhlé nohy má, to ano, ale v kombinaci s tou lesklou a krátkou sukní to je fakt střelnice. Tohle by si Melanie nikdy na sebe nevzala a to je mnohem mladší a taky krásnější.

maxipes_fik ( 6. dubna 2021 17:53 )

:Toto může vypustit z úst jenom opravdový šílenec ! Místopředsedkyně Pirátů a poslankyně Parlamentu ČR PhDr. Olga Richterová prohlásila toto: "Moderní a inteligentní bytová politika je pro nás jednou z priorit. Češi jsou obvykle zvýhodněni tím, že pracují a mohou se tak v pohodě zadlužit hypotékou na zbytek života. Všichni však takové štěstí nemají. Miliony Afričanů takové možnosti nemá a proto jim musíme pomoci a učinit z České republiky důstojnou zemi, kde nás bude každý mladý Afričan chtít kulturně obohatit svou milou přítomností. Věříme, že bychom mohli v ČR v první vlně přijmout aspoň 800 tisíc uprchlíků a věnovat jim pro jejich pohodlí startovní byty zatím určené pro mladé, případně jim vyčlenit ve svých nadměrných bytech 1 místnost k bezplatnému užívání ! Naši mladí byty tolik nepotřebují, když mohou bydlet i u rodičů nebo prarodičů. Určitě by to byl dobrý počin a ti ubozí Afričané by se nám za to určitě později odvděčili svou pracovitostí i vysokou plodností svých potomků. Za tuto vizi budeme v Pirátské straně usilovně bojovat. Této huse jsou veškerá studia, která jsme jí zaplatili z našich daní, opravdu na nic. Vzkazuju jí, aby šla příkladem a svůj byt věnovala nějaké africké rodině a pak se šla do banky na zbytek života zadlužit na další byt. Možná potom přesvědčí své souvěrce v Pirátské straně, aby jí následovaly. A když už bude v té bance, tak by mohla rovnou zažádat o další úvěr na zaplacení celého studia a vrácení těchto peněz státu, který jí financoval celé roky studia z našich daní. Protože v jejím případě to byla zcela zbytečná investice. Platí na to pořekadlo: „Neházej perly sviním, *** perly neocení, perly ocení jenom král.“ Tak si voliči zapamatujte, Piráti by zajistili Čechům práci, aby Afričani mohli v klidu pouze plodit děti! Přeposílejte hlavně před volbami. Nejšílenější text, jaký jsem kdy četl ....To je počátek pravého neofašismu!!!!!

Zobrazit celou diskusi