Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Trump si po odchodu z Bílého domu užívá golf do sytosti. Ale bez Ivanky. Rozhádali se?

Autor: Darina Jíchová - 
6. března 2021
05:36

Donald Trump po skončení své prezidentury přesídlil s manželkou Melanií a nejmladším synem Barronem na Floridu do svého sídla Mar-a-Lago, do „slunečního státu“ ho následovala i jeho dcera Ivanka s celou rodinou. Ivanka Trumpová působila v Bílém domě jako otcova nejbližší poradkyně. Oba teď tráví většinu svého volného času relaxací, Ivanka se udržuje v kondici během a tenisem, otec a dcera se věnují i Trumpem milovanému golfu. Je záhadou, proč exprezident na hřišti na Ivanku nepočkal, aby mohli hrát spolu, uvedl list Daily Mail.

Trump si vyrazil zahrát do svého golfového klubu National Doral, které se nachází zhruba 90 minut jízdy od jeho letoviska. Exprezident se po hřišti pohyboval v doprovodu ochranky, zaměstnanců klubu a hrstky přátel. Je zajímavé, že jeho příjezd a příjezd jeho dcery Ivanky a zetě Jareda Kushnera dělil jen pět minut, Trump na ně ale nepočkal.

Ivanka a Jared jsou začátečníci

Z odpaliště odešel jen pár minut před tím, než tam Ivanka dorazila, nepotkali se ani na greenu. Na rozdíl od exprezidenta Ivanka s manželem na odpališti strávili pod dohledem instruktora více než hodinu. Ivanka totiž není na greenu takový „profík“, to Trump se ve svém vozíku proháněl po hřišti od jamky k jamce.

Ivanka vypadala během tréninku velmi odpočatě, usmívala se na všechny strany. Kostýmky, šaty a podpatky, ve kterých ji svět vídal poslední čtyři roky, vyměnila za sportovní oblečení, plavky a lehké kaftany. S rodinou žijí v luxusním objektu Arte Surfside, v „pyramidě“ budou bydlet asi rok, než bude dokončena stavba jejich nového domu v Miami. Nájem apartmánu je vyjde minimálně na milion korun za měsíc.

Politický návrat?

Také exprezident měl podle svědků velmi dobrou náladu, mnozí z nich se domnívají, že Trump jako zkušený golfista nechtěl „ztrácet čas se začátečníky“, proto podle nich na dceru a zetě nepočkal. Přestože Trumpovi žijí v jednom státě jen hodinku jízdy od sebe, moc se nenavštěvují. To některé Američany překvapilo, hlavně exprezidentovi příznivci v Ivance vidí jeho nástupnici.

Ivanka Trumpová, dcera a poradkyně prezidenta USA DOnalda Trumpa. Ivanka Trumpová, dcera a poradkyně prezidenta USA DOnalda Trumpa. | Reuters

Tiskem se šíří zvěsti o tom, že chce vstoupit do politiky. Zatím ale proto Ivanka nic nedělá, naopak to vypadá, že politický návrat chystá Trump, který na Konferenci konzervativní politické akce (CPAC) naznačil prezidentskou kandidaturu pro rok 2024.

Trump je velký milovník golfu

Exprezident Trump golf skutečně miluje a od odchodu z Bílého domu se na greenu vyskytuje několikrát do týdne, byl si například zahrát na svátek sv. Valentýna. Golf si neodpíral ani jako prezident a o víkendech často létal na Floridu. Během své čtyřleté prezidentury odehrál 300 her, to jeho předchůdce Barack Obama za 8 let v Bílém domě zvládl „jen“ o 33 her víc.

Ivance se na Floridě očividně líbí, do New Yorku, kde žila před odchodem do Washingtonu, se vrátila jen krátce, aby matce, české podnikatelce Ivaně Trumpové-Zelníčkové, popřála k narozeninám. Pro tuto příležitost Ivanka zvolila velmi ležérní model: džíny, rolák, džínovou košili a baleríny.

Trumpovi na Floridě

Přestože se Ivanka na Floridě s otcem zřejmě moc nevídá, minulý týden strávila na jachtě ve společnosti svého tchána Charlese Kushnera, který na sklonku Trumpovy prezidentury dostal milost. Kushner byl v roce 2005 usvědčen z daňových úniků či ovlivňování svědků. Ivanka s dětmi si užívala vody, společně z jachty skákaly do vody a potápěly se.

Na Floridě momentálně žije také exprezidentova mladší dcera Tiffany se snoubencem, hledají si byt v Miami, prozatím zůstávají v hotelu. V lednu se objevily zprávy také o tom, že by za otcem na Floridu chtěl přesídlit i jeho syn Donald mladší s partnerkou Kimberly Guilfoyleovou.

Video  Melania versus Ivanka: Trumpovy ženy se moc nemusí  - Reuters
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

tenove ( 6. března 2021 12:24 )

Stolní tenisy - Kurzové sázky / 100 % spolehlivé informace

www.ce­vixe­.blog­spot­.cz

sekebo ( 6. března 2021 06:31 )

Když Zeman nasedne do člunu a TRUMPeta si pinká do míčku, tak aspoň neškodí

Zobrazit celou diskusi