Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Prezidentka Čaputová se pochlubila přírůstkem v rodině: Radost nám dělá už několik týdnů

Autor: Darina Jíchová - 
9. srpna 2020
20:25

Prezidentka Slovenské republiky Zuzana Čaputová na svých sociálních sítích představila fanouškům nového člena rodiny. Roztomilé štěně labradora jménem Leon. Čtyřnohý fešák už několik týdnů dělá radost prezidentčině rodině. Čaputová se tak přidala mezi řadu státníků, kterým dělá společnost pes. 

Český prezident Miloš Zeman má retrívra Darcyho, premiér Andrej Babiš (ANO) zase vlčáka Tanga, také světoví lídři jsou proslulí láskou ke psům, u francouzského prezidenta Emmanuela Macrona v Elysejském paláci kraluje kříženec labradora a grifona Nemo, v Downing street u premiéra Borise Johnsona zase řádí Dilyn a ruský prezident Vladimir Putin je známý milovník psů a má jich hned několik.

„Ráda bych vám představila našeho nového člena rodiny. Je to neskutečně učenlivý a živý psík. Jmenuje se Leon a už několik týdnů nám dělá velkou radost,“ těmito slovy svého nového miláčka Čaputová představila na Facebooku. Svůj příspěvek doplnila hned o několik snímků rozkošného Leona.

„Prvního“ psa si Slováci zamilovali

Čaputová následně rozpoutala debatu, když vyzvala své fanoušky, aby s ní sdíleli to, jaké mají oni doma zvíře. V komentářích se objevovali převážně psi a kočky, jedna uživatelka Facebooku se dokonce pochlubila, že má doma hned 12 kočiček. Leon se fanouškům Čaputové zalíbil a během pár minut si vysloužil tisíce „lajků“.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi