Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sousedé udali důchodkyni za krmení toulavých koček. Má jít do vězení

To se důchodkyni nevyplatilo, za krmení toulavých koček skončila na 10 dní za mřížemi, (ilustrační foto).
To se důchodkyni nevyplatilo, za krmení toulavých koček skončila na 10 dní za mřížemi, (ilustrační foto).  (Autor: Profimedia.cz, Blesk - Ramon Hofman)
Autor: Darina Jíchová - 
1. srpna 2019
23:20

Důchodkyně Nancy Segulová (79) z amerického Ohia si „vykoledovala“ trest 10 dní ve vězení za krmení toulavých koček. Policii na ni zavolali její sousedé. „Jsem milovnice koček,“ bránila se seniorka trestu - marně. Zprávu přinesla stanice BBC.

Kočky ve své čtvrti Segulová krmí od roku 2015, sousedy ale její „dobrodiní“ vytáčí a už několikrát na ni zavolali policisty. Seniorku si čtyřikrát předvolali na stanici, kde měla vypovědět, že se stará o kočky, které „někdo“ opustil. Podle sousedů ale zvířata zcela „zamořila“ pozemek Segulové a otravují další místní obyvatele.

Důchodkyně opakovaně porušila vyhlášku 505.23 platící ve státě Ohio, která zakazuje krmení toulavých zvířat. Byla také usvědčena z toho, že má „příliš mnoho koček“. Podle místního zastupitelstva je počet zvířat žijících na jejím pozemku skutečně tak obrovský, že se to dá považovat za přestupek. 

Důchodkyně: Vězení se bojím

Segulová byla soudně vyzvaná, aby se koček vzdala. Žena neuposlechla, navíc nezvládá odklízet kočičí exkrementy a sousedství začíná zapáchat. „U mě venku žije tak 6 až 8 koček, občas mají koťata a ta tam potom taky zůstanou, pořád je krmím,“ přiznala důchodkyně před soudem, policisté kočky spočítali a na jejím dvoře se jich pohybuje 22. „Miluju kočky, jsem osamělá. Zemřel mi manžel i moje kočička, toulavá zvířata mi teď dělají společnost,“ prohlásila.

„Bojím se jít do vězení, 10 dní je na mě moc,“ svěřila se žena tisku, Segulová za své přestupky rovněž zaplatila vysokou pokutu ve výši téměř 47 tisíc korun. „Nemohl jsem tomu uvěřit. Jak mohou mojí devětasedmdesátiletou matku poslat na stejné místo, kam zavírají zločince?“ divil se rozsudku ženin syn Dave Pawlowski. Oficiálně by Segulová měla k výkonu trestu nastoupit 11. srpna, soud však zvažuje i jiný trest.

 

mak ( 3. srpna 2019 06:19 )

Evidentně znáte kočky akorát z obrázku nebo z čisté domácnosti s dvěma kastrovanými....

Gojova ( 2. srpna 2019 17:17 )

Přesně řečeno

dvorece ( 2. srpna 2019 06:34 )

Myslím, že to musí být strašné mít vlastní pozemek s domem vedle takové uchylné osoby. Toho smradu, hluku, hlavně i v noci - mnoukání a řvaní koček, to je jak z hororu. To jsou ještě slušní, že kočkám nepodstrkují jed.

Být hlavami města či vesnice, nebo co to je, tak bych místo vězení babce dala jako trest prášky, které by povinně musela kočkám přidávat do žrádla a brzy by tam žádné neměly, kočky by se neoplodnily. U nás to máme pro lidi zadarmo, naše voda je v Praze plná antibiotik, drog a antikoncepce, na výkonné čističky nemáme peníze, zisky z vody platíme francouzům, takové máme politiky.

Na severu potíže nemají, tam rodí bez problémů, ale v Praze vznikají kliniky na otěhotnění, aby bylo možné žít v Praze a přesto mít děti. Takže tohle bych ordinovala těm kočkám bez klinik a neměli by tam problém s babčou a kočkami.

Syna, který má pochopení pro matku, ale nebydlí tam, odsoudit k jednomu víkendu v létě k povinnému pobytu u matky, ono by ho to pustilo..Asi jako kdysi Kocába, když kecal, že s ..... dá v pohodě žít, ale sám to tam nevydržel. Každý je geroj, když se ho to netýká.

diskutujici ( 2. srpna 2019 05:20 )

V poradku.
Jednu takovou pomatenou mame v panelaku - v byte jich ma skoro 20. Neprejte si zazit ten smrad v lete, co se tahne on ni z balkonu a otevrenych oken.

forrtyn ( 2. srpna 2019 00:52 )

Paní dají do vězení za to, že se stará o opuštěná zvářátka??? No jsou v té Amerce normální nebo vygumovaní drogama? A sousedi, místo by paní pomohli nebo přispěli, tak ji žalují. Asi také CHARAKTERY. A justice, policajti? Ti by se měli o zvířátka postarat a dát je do státního útulku a potom k osvojení, když už. A né věznit jedinou paní, která se o ta zvířátka stará. Fuj América.

Zobrazit celou diskusi