Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Projev Trumpa je hitem internetu. Místo slov zaujal lidi hmyzem ve vlasech

Video se připravuje ...
Autor: Darina Jíchová, ČTK - 
1. srpna 2019
20:15

Video z projevu amerického prezidenta Donalda Trumpa se stalo hitem internetu. Pozorní diváci si totiž všimli, že prezidentovi ve vlasech leze brouk nebo moucha, zkrátka hmyz. A nemohli to nechat bez povšimnutí. „Ubohý brouček,“ komentovali uživatelé twitteru. Trumpa už hmyz přerušil několikrát. „Nemám rád mouchy,“ prohlásil například minulý měsíc. Zprávu přinesla stanice CNN.

Prezident Spojených států na konci července vyrazil do Virginie, kde před shromážděnými pronesl plamenný projev. Trumpova slova se ale minula účinkem, všechny zraky přítomných i diváků u televizních obrazovek se sice upíraly na něj, ale úplně z jiného důvodu. Američany zaujal hmyz, který si nerušeně hovil v Trumpových vlasech.

„Nedovolené přistání!“ objevily se na twitteru vtipné komentáře. „Ten ubohý brouček neví, do čeho to sedl,“ přidávali se další lidé. „Tak je vidět, kde je pořádné zamoření, přímo v Bílém domě,“ strefovali se Američané do Trumpa, naráželi na jeho poznámku, že baltimorský volební obvod kongresmana Elijaha Cummingse je „nechutný a zamořený krysami a dalšími hlodavci“.

Zobrazit celou diskusi