Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Macronová hostila monackou kněžnu s dvojčaty. Prezidenta trumfl pes

Autor: Darina Jíchová - 
15. listopadu 2018
15:40

První dáma Francie Brigitte Macronová (65) v Elysejském paláci hostila monackou kněžnu Charlene (40) a její tříletá dvojčata, hraběnku Gabriellu a markýze Jakuba. Přestože se královská dvojčata zdála být zpočátku návštěvy nesmělá, markýze nejvíce zajímala postavička Spidermana, kterou si přinesl, nadchnul je čtyřnohý Nemo. Se psem je přišel pozdravit prezident Emmanuel Macron (40), uvedl web deníku Daily Mail.

Kněžna Charlene se svými dětmi ráda chlubí na svém Instagramu, nechyběly ani snímky z Francie. Pyšná matka zdokumentovala jejich návštěvu v Elysejském paláci, kde se o jejich zábavu starala první dáma. Děti strávily odpoledne prozkoumáváním prezidentského sídla, nejvíce je ale potěšil Nemo, pes prezidenta Macrona.

„První výlet dvojčat do Paříže. Čaj s paní Macronovou. Děkujeme za pohoštění, Paříž milujeme!“ napsala kněžna ke sdíleným snímkům. Obě dámy byly elegantně oblečené, Macronová odložila oblíbené minišaty a rodinu přivítala v kalhotovém kostýmku.

Brigitte Macronová a monacká kněžna Charlene. Brigitte Macronová a monacká kněžna Charlene. | Reuters

Kněžna pro návštěvu zvolila černé šaty, obě své modely doplnily lodičkami s vysokými podpatky. U Francouzky to byly tmavomodré jehly od Louise Vuittona.

Mladší Jakub zdědí trůn

Monacký knížecí pár přijel do Francie u příležitosti oslav stého výročí konce první světové války. Kníže Albert (60) svou rodinu do Elysejského paláce nedoprovodil. Dvojčata Gabriella a Jakub se narodila v prosinci roku 2015 a brzo oslaví čtvrté narozeniny. Přestože je hraběnka o dvě minuty starší než její bratr, následnictví je vždy uděleno prvorozenému synu.  

majojo ( 16. listopadu 2018 02:55 )

A on jim někdo umřel, že jsou všichni v černé?

hennessy7 ( 15. listopadu 2018 17:54 )

"Dvojčata Gabriella a Jakub se narodila v prosinci roku 2015 a brzo oslaví čtvrté narozeniny." No, přesně za rok a kousek.

Zobrazit celou diskusi