Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Matka nechala hodit syna (4) z osmimetrového mostu do vody: Zlomil si vaz, myslela si svědkyně

Autor: shp - 
31. srpna 2016
13:09

Křičel, plakal a bál se jako nikdy v životě. Žádné protesty ale teprve čtyřletému chlapci nepomohly. Matka ho nechala hodit ze železničního mostu do vody z osmimetrové výšky. Svědci byli z celého výjevu zděšeni.

Děsivá událost, která hraničí s týráním dítěte, se odehrála v řece Wynoochee ve státě Washington. Chlapečka hodil do řeky muž (není jasné, zda partner nebo kamarád ženy), přičemž matka vše sledovala a smála se. Jenže dítě utrpělo minimálně psychickou újmu. Zda i nějaká fyzické zranění, není jasné.

Jakmile dopadl do vody, zastavilo se mi srdce. Cítil jsem se tak špatně. Nevěděl jsem, co dělat,“ řekl televizní stanici King 5 Kaylub Fawley, který šílenou událost natočil a videozáznam pak nahrál a zveřejnil na Facebooku.

Video  Chlapec byl hozen ze železničního mostu do vody.  - Facebook
Video se připravuje ...


Viděl jsem malého chlapce a sevřely se mi vnitřnosti. Řekl jsem si: ‚Dobře, to musím natočit.´Brzy poté, co jsem začal natáčet, sletěl dolů,“ dodal Fawley. I ostatní svědci byli z výjevu zděšeni.

Když dopadl, myslela jsem si, že si zlomil vaz,“ řekla listu The Washington Post další svědkyně Brianna Jones (19). „Lidé, kteří skáčou z mostu, jsou v mém věku nebo starší,“ dodala.

Matka se tím k překvapení všech nesmírně bavila. „Když se vřeštící dítě vynořilo, snažila se matka tvářit, že je to legrace,“ uzavřela Jones. Případem se zabývá policie i sociální služba.

anyyt ( 31. srpna 2016 18:31 )

 Bezvadna doba...kam ten svet dospel...misto aby se tomu ten clovek snazil ze vsech sil zabranit (kricet..volat policii..bezet tam...proste jakkoliv) tak si to radsi vklidku natoci na mobil. Parada ne?!

tvujosudzmrde ( 31. srpna 2016 16:39 )

Co je to Nusle? Ja žiju u moře,tedy nemam tušení.Česky jsem se bohužel naučila díky rodičum,zaplatbůh už nežijou!!

pepen ( 31. srpna 2016 15:25 )

Ty snad nemůžeš být člověk.Měli by tě odvést k těm zmetkům Arabským,jak uřezávají hlavy atd.mohli by to na tobě hned vyzkoušet!!!!!

kravanebeska ( 31. srpna 2016 15:24 )

Hele, u nas je v Nuslich taky paradni most, bez toho placaka vyzkouset, jo? Nejlip po hlave, ja ti pak napisu oslavne parte, ze je o jednoho id.iota min

11karel11 ( 31. srpna 2016 15:12 )

To není matka, je to ludra, kterou patří pověsit za nohy a nechat umírat za živa.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání