Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Otec Moniky o obvinění Petra K.: Svému zeti ještě pořád věřím!

K obvinění Petra K. se vyjádřil i otec Moniky
K obvinění Petra K. se vyjádřil i otec Moniky  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: David Vaníček, Tomáš Polák - 
19. února 2014
19:07

V Egyptě přišel o svou dceru a vnučku. Někdo je otrávil. Otec Moniky však stále věří, že to nebyl Petr K. I poté, co aktéra jedné z nejsledovanějších kriminálních kauz obvinila policie po dlouhých měsících vyšetřování z vraždy!

V případě otravy dvou Češek na červencové dovolené v Egyptě došlo k velkému zvratu. Obviněn z vraždy je Petr K., hrozí mu až doživotí. Státní zástupce navrhuje umístění do vazby, rozhodnout by se o něm mělo ve čtvrtek.

Petr K. přitom od začátku tvrdil, že je nevinný a že svou manželku a dceru nezabil. České policejní vyšetřování však dospělo k jinému závěru: "Na základě shromážděných indicií jsme v úterý dospěli ke stanovisku, že je nutné podezřelé osobě sdělit obvinění z vraždy," uvedl šéf Moravskoslezské policie Tomáš Kužel. Svou roli mohl sehrát i test na detektoru lži, který Petr K. absolvoval.

Reakce na obvinění jsou z okolí Petra K. různé. Blesk vyrazil i za otcem tragicky zesnulé Moniky, který svého zetě podporoval i přes SMS, když Petr K. nesměl vycestovat z Egypta.  

Video Otec Moniky K.: Zeťákovi pořád věřím! - David Vaníček, Tomáš Polák
Video se připravuje ...

santamonica ( 20. února 2014 14:20 )

Tak ona byla "primitivni nana" zatimco on byl citlivy a nezny intelektual, ze? Nadhera, jak snadno se da omluvit vrazda zeny. A co Klarka? Ta byla asi cela po mame, ne?

la.ma ( 20. února 2014 14:14 )

kdo neni slepej, vidí už dávno, mnau blbe

santamonica ( 20. února 2014 14:11 )

Ono si hodne lidi porad jeste mysli, ze pokud smazou vyhledavaci data, tak se neda zjistit na co koukali. A pokud nejste pocitacovy profik, tak je to skoro pravda, jenze policie ma k dispozici experty a ti muzou vydolovat informace o kterych se nam ani nesni. V Egypte na nej opravdu nic nemeli, a byl to cizi statni prislusnik, tak museli byt taky moc opatrni. A on si Kramny dal pekne zalezet, aby vsechno vymyl a uklidil. Citil se silny v kramflekach. Data doma z pocitace vymazal, pokoj v Egypte uklidil, co mu kdo muze dokazat, ze? Jenze, doma v Cesku je to jiny kafe. Myslim si, ze policie by si nemohla dovolit ho jen tak bez dukazu obvinit a soudce by neuvalil vazbu, pokud by tu dukazy nebyly opravdu padne. Takze nam ted nezbyva jen doufat, ze se nezahraje na "chvilkove silenstvi vyvolane Monicinymi neverami". Cim se provinila Klarka se asi nikdy nedozvime. Asi tim, ze byla Monicinou dcerou.

897mamon ( 20. února 2014 13:40 )

A právě proto, že je ten případ tak sledovaný a zvláštní, tak si policie musí být hodně jistá, že to Kramný spáchal. Proto asi i ten čas pro zatčení s dalšími důkazy apod. Do toho my nevidíme a je to dobře. Tajemství policie je důležité. To by pak nechytli žádného zločince, když jim vidí do karet. A ještě se Kramný nestydí vzít od tchána a tchyně pozůstalost. To je vidět, co to je za charakter! Špatný člověk. Mohli by o tom případu natočit film.

cinderella1 ( 20. února 2014 07:57 )

"Paralelně s egyptskými úřady jsme vedli vlastní vyšetřování a na základě poznatků získaných na území České republiky jsme se rozhodli pro obvinění," řekl moravskoslezský policejní ředitel Tomáš Kužel. Dodal, že získané důkazy považuje za přesvědčivé. Kramnému za dvojnásobnou vraždu hrozí 15 až 20 let. Přitěžující by byl počet obětí a smrt dítěte. Proto ani nelze vyloučit výjimečný trest 20 až 30 let, případně doživotí. Zdroj: http://ostrava.idnes.cz/soud-v-karvine-rozhoduje-zda-kramneho-posle-do-vazby-pcg-/ostrava-zpravy.asp x?c=A140220_061042_ostrava-zpravy_jog

Zobrazit celou diskusi