Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Policie si je jistá: Petr K. (35) je vrah!

Autor: lvi - 
19. února 2014
14:38

Petr K. (35), obviněný z vraždy manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8), čeká na případné uvalení vazby. Kriminalisté, kteří na případu pracovali sedm měsíců, však o jeho vině nepochybují!

Čeští vyšetřovatelé mají k dispozici výsledky na detektoru lži, několik výpovědí a odborných expertiz. Právě na základě více přímých i nepřímých důkazů Petrovi K. sdělili zmíněné obvinění a zadrželi ho. „Pokud by si policisté nebyli jisti tím, k čemu dospěli, tak by nesdělovali obvinění," sdělil serveru Aktuálně.cz šéf moravskoslezské policie Tomáš Kužel.

Kužel rovněž nepřímo potvrdil, že důvody případného vazebního stíhání Petra K. jsou opodstatněné. Lze se údajně domnívat, že v případě stíhání na svobodě by se mohl obviněný pokusit opustit republiku!

Monika K. (†36) s dcerou Klárkou (†8) zemřely v létě během dovolené v egyptské Hurghádě. Otrávily se zatím neznámou látkou. Otec rodiny, Petr K., byl nucen na místě zůstat dlouhé tři měsíce, byl však doposud veden jen jako svědek. Vyšetřovatelé ho pak nechali vycestovat zpátky do Česka, kde případ převzalo Krajské státní zastupitelství v Ostravě a tamní kriminálka. Petr K. byl dokonce podroben výslechu na detektoru lži. Rovněž popřel, že by měl na smrti dvou žen sebemenší podíl. Určující důkazy ale má v rukou egyptská prokuratura, jejichž závěry si česká strana před nedávnem vyžádala, jelikož Egypťané ukončili vyšetřování už loni v prosinci.

ninka64 ( 21. února 2014 01:32 )

Asi jsi tam nikdy nebyl/la, jinak by jsi nemohl/la tvrdit takové nesmysly!!!!Nádherné ubytování, vynikající jídlo, nadherné moře a nebe bez jediného mráčku.

ropuchaninka ( 20. února 2014 23:01 )

snad se Egypt levne prodava--jinak nevim-proboha kdo by tam jezdil,hrozna spina,priserna kvalita jidla v to smyslu ze nevite co jite,pijete,porad nepokoje a tak dale--nemci francouzi,ni americane tam nepojedou ani zadarmo----a Peter s rodinkou si tam vyjel 2x???No tak asi planek byl hotovej.....

sevgili ( 19. února 2014 21:17 )

no vidis, trochu trenuj a bude to den ode dne lepsi..jeste toho cumacka vynech a nesislej a budes docela mila. si zaslouzis dobrou.

tigress ( 19. února 2014 20:53 )

Neumí, chodí se sem tímhle ukájet

tigress ( 19. února 2014 20:52 )

Jdi do pr.dele debilko provokační... skoč k sexuologovi a bude ti líp.

Zobrazit celou diskusi