Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Petr K. se tahal s holkama! Tak se vdovec nechová, říká soused rodičů Moniky

Petr K. byl na tajném nočním rande přistižen s neznámou blondýnou. Blesk.cz ví, o koho jde!
Petr K. byl na tajném nočním rande přistižen s neznámou blondýnou. Blesk.cz ví, o koho jde!  (Autor: Facebook VIP Zprávy)
Autor: David Vaníček, Tomáš Polák - 
20. února 2014
05:27

Celá republika přemýšlí, zda by otec od rodiny dokázal zabít svoji manželku a dceru. Blesk se zeptal nejbližších sousedů z okolí rodiny zavražděné Moniky K. a ani jejich názory nejsou vůbec jednotné! Obviněnému Petru K. v jejích očích škodí i to, že ho novináři nachytali s milenkami!

„Udělal to! Ve výpovědi si protiřečil,“ zní z úst pana Vojtěcha, který Moniku a její dceru Klárku často potkával na chodbách a ostře kritizuje taky chování Petra K. jako vdovce. Poslechněte si, co je podle souseda rodičů Moniky nejvíc podezřelé:

 

Video Sousedi zabité Moniky: Petr K. je grázl i chudák - Tomáš Polák, David Vaníček
Video se připravuje ...

 

Další soused z domu, Marek, má na kauzu jiný názor. „Do Egypta by jed přeci nepropašoval,“ tvrdí a přiklání se tak na stranu obviněného.

 

Přes více než půlroční vleklé vyšetřování rodiče Petra K. i jeho otrávené manželky Moniky pořád věří v jeho beztrestnost, tohle řekl Blesku Moničin otec:

 

Video Otec Moniky K.: Zeťákovi pořád věřím! - David Vaníček, Tomáš Polák
Video se připravuje ...

 

Policie každopádně věří, že má v rukou silné důkazy. Soud Petra K. poslal do vazby. Bojí se, že by na svobodě mohl ovlivňovat svědky nebo uprchnout.

Rozhodování o vazbě začalo po  páté hodině a protáhlo se téměř na 4 hodiny. "Obviněný tentokrát využil svého práva a k věci vypovídal," vysvětlil po skončení jednání průtahy ostravský krajský žalobce Vít Legerský.

Petr K. u soudu: Jsem nevinný

Na otázku, jestli se Petr K. k vraždám přiznal, nechtěl odpovědět. Advokát obviněného muže Jaromír Richter ale ČTK řekl, že stále trvá své nevině. "Soud nedal na naši argumentaci. Ta spočívala v tom, co klient už v minulosti uváděl do médií. Že průběh událostí byl jiný, že je nevinný," řekl právník.Důkazy policie nechce s ohledem na začínající trestního řízení hodnotit. "V tuto chvíli je považuji za nedostatečné," dodal.

mariedan1 ( 22. února 2014 21:46 )

S tímto příspěvkem souhlasím na 100%. Napadá mne ještě taková zvláštní, možná naprosto hloupá, otázka. Když, údajně, nebylo možné převézt jed, nebylo u PK nic nalezeno, tak co třeba možnost, že jed přivezl někdo jiný. A vůbec to nemusel být účastník stejného zájezdu. Proč se tak moc rozčiloval, že dostal jiný pokoj, než měl objednaný? Není možné, že by se domluvil s někým, kdo byl na zájezdu před nimi a objednali si stejné pokoje? Pak by tu byla možnost, že on nic přivézt nemusel a jed byl v pokoji už ukrytý. Je to sice dost nepravděpodobné, ale ne nemožné!

janapi ( 22. února 2014 14:56 )

Tak v tom s tebou souhlasím!

amethyst07 ( 22. února 2014 12:18 )

Prosím toho pána na doživotí, tak jak to má být.

_banderas ( 22. února 2014 03:37 )

Proto nám, nesedí mnoho věcí, těm, kteří trošku přemýšlí.

_banderas ( 22. února 2014 03:34 )

Nevím jaké důkazy má ČP, ale mnoho důkazů na sebe prozradil PK sám.

Zobrazit celou diskusi