Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Češi o Petrovi K: Pošlete ho do Egypta, tam dostane provaz!

Pokud je Petr K. vinný, zasloužil by si podle některých diskutujících trest v Egyptě.
Pokud je Petr K. vinný, zasloužil by si podle některých diskutujících trest v Egyptě.  (Autor: Blesk )
19. února 2014
13:16

Česko je od rána na nohou. Policie nečekaně zadržela Petra K. a obvinila ho z vraždy Moniky (†36) a dcery Klárky (†8). Všichni včetně Petra zřejmě věřili, že je z toho po testu na detektoru lži venku. Policie však tvrdí, že má v rukou přesvědčivé důkazy.

Zadržení Petra K. rozdělilo čtenáře Blesk.cz na dva tábory. Jedni jsou smířlivější a čekají na další informace. Druzí věří, že obvinění z dvojnásobné vraždy není nedorozumění a policie má v rukou dostatečně silné důkazy.

„Hajzl, ještě lezl k jejich hrobu.....farář by měl ten zneuctěný hrob matky s dcerkou znovu vysvětit,“ píše nekompromisně jeden ze čtenářů. „Udělal to, je to a bylo jasný!!! Na to vsadím krk!!! A zaslouží doživotí!!!“ přidává se další.

Česká policie měla ztíženou práci. Egypťané od začátku případ zpackali. Pokoj, kde Monika s Klárkou zemřeli, prohlédla jen hotelová policie a než stačili přijet skuteční kriminalisté, uklizečka pokoji vyčistila. „Uvidíme jestli opravdu důkazy mají nebo je to zas nějaké nedorozumění. Nějak se mi to nechce věřit, ale pokud ano, pak doufám, že ho konečně usvědčí,“ uvedl čtenář na Blesk.cz.

Pokud bude Petr K. uznán vinným, hrozí mu minimálně 15 let ve vězení. Může však dostat i výjimečný trest a za mřížemi strávit zbytek života. Pro některé diskutující ani to není dostatečný trest. Uživatel s přezdívkou tomas76tdi píše: „Pokud to byl on, tak bych ho poslal znovu do Egypta, ale do jejich vězení a tam ať si chcípne v těch podmínkách! Tady ve věznicích mají pomalu všechno, tak proč do konce života a nejlepší by bylo obnovit trest smrti, někteří si to opravdu zaslouží!“

Ostrá diskuze se rozhořela i na Facebooku Blesk.cz

vendulka1234 ( 19. února 2014 23:48 )

jinak do Egypta bych ho poslala skutek se stal tam, takže tam by ho měli i odsoudit, ovšem o něj tam nikdo nestojí, proto ho poslali sem...takže tu bude sedět až mu upadne zadek

vendulka1234 ( 19. února 2014 23:46 )

tak už jsme tě máňo lízli.....

cinderella1 ( 19. února 2014 17:16 )

Ahoj evita, vzdyt vis, ze jsme na Plesku, tak proto tech 5 clanku do hodiny ...to by nebyli ani pleskaci aby z toho nenadeli tolik clanku, ale kdyz si vymysleli ten nesmysl nedavno, ze to udelala sama Monika, kolik lidi tady psalo ze strany Kramneho, ze to je vyplod pleskacske fantazie? Ale tohleto fantazie bohuzel neni, toto je skutecnost! Pokud by nemeli zadny dukaz, nemohli by ho z niceho obvinit. Takze zrejme maji.

soado ( 19. února 2014 15:47 )

brela

egyptanka ( 19. února 2014 15:01 )

oprava - ztratil se mi začátek věty,asi z rozrušení jsem ho omylem smazala : Jestli.....

Zobrazit celou diskusi