Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tereza s Martinem málem zemřeli při bouračce: Poděkování hasičům a tousty k tomu

Autor: rv - 
22. března 2024
19:37

Místo na koncertě oblíbené skupiny skončili loni Martin (22) a Tereza (22) v nemocnici. Jejich fabii sestřelilo u Mikulovic na Pardubicku protijedoucí auto. Těžce zraněného Martina museli vyprostit hasiči. Mladá dvojice jim teď přišla osobně poděkovat.  

Osudný listopadový pátek mířilo auto s Martinem a Terezou do pražské O2 arény. Těšili se, jak si užijí koncert Dymytry. Jenže na silnici mezi Chrudimí a Pardubicemi jejich cestu ukončilo auto, které přejelo do protisměru.

„Martin se tehdy už neměl kam uhnout, byl už téměř mimo silnici a to auto v plné rychlosti do nich narazilo,“ popsali pardubičtí hasiči.

Tousty nesměly chybět

Otřesená Tereza se ze zdemolovaného vozu dostala sama, Martin ale zůstal zaklíněný. Hasiči ho museli vyprostit. „Dvaadvacetiletý řidič fabie byl letecky transportován do nemocnice, stejně stará spolujedoucí sanitkou do nemocnice,“ uvedli tehdy policisté. Na ošetření vezli zdravotníci i osádku druhého vozu, ženu (33) a dvě děti.

Teď přišla mladá dvojice hasičům poděkovat. Obrovský dárkový koš doplnily ještě tousty. „Tereza měla na koncert s sebou udělané tousty a jeden z hasičů po nehodě tehdy mlsně koukal a prohodil větičku, že by si taky dal tousty, když to Tereza slyšela, jako poděkování přinesla i tousty,“ vysvětlili hasiči.

Slíbené tričko

Hasiče projevený vděk moc potěšil. Tereze a Martinovi poděkovali a popřáli hodně zdraví a mnoho šťastných kilometrů. Na post zareagovala na sociální síti za Dymytry Nicola Bernard.

„Ahoj Terezo a Martine, o Vašem příběhu jsme slyšeli, myslím, že mi někdo psal kvůli rozstříhanému tričku. Ráda Vám oběma pošlu novej kousek do šatníku, a to nejen proto, že jste nestihli náš koncert v O2 aréně, ale především za tu psychickou újmu. Vím, že tričko nezaplácne tu bolest, kterou člověk zpětně vnímá, ale naše Dymytry rodina vždycky stojí pohromadě,“ uvedla.

Video  Přímo před policií vjela žena do protisměru.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

obcan cesko ( 23. března 2024 09:42 )

Která pipina????

Uživatel_5650027 ( 22. března 2024 22:31 )

Super! Je úžasné, že jste přišli poděkovat! Vzpomínám na jeden z dílů seriálu Sanitka...Přeji mnoho kilometrů bez nehod! Děkuji všem hasičům a záchranářům!💐🇨🇿👏

Zobrazit celou diskusi