Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Roztomilý buldok spadl v Liberci do kanálu: Majitelka poslala hasičům krásný děkovný vzkaz

Autor: jel - 
27. února 2024
15:00

Nepříjemným zážitkem skončila v Liberci procházka s milovaným mazlíčkem pro majitelku buldoka jménem Enni. Na louce pod letištěm totiž fenka spadla do nezakrytého kanálu. Z dvoumetrové hloubky ji, naštěstí nezraněnou, vytáhli hasiči. Majitelka Enni jim poslala krásné poděkování.

Jak v poděkování popsala majitelka, šla se osudný den projít s Enni na louku pod letištěm, kde ležela pneumatika. „Je to její oblíbená hračka, takže se rozběhla a najednou nám zmizela. Volala jsem ji, a protože vždycky ihned přiběhne, tušila jsem, že se něco muselo stát,“ vysvětlila žena.

Bohužel měla pravdu. Pod pneumatikou byla totiž asi dva metry hluboká nezakrytá kanálová šachta, kam fenka spadla. Ač byla majitelka v šoku, zavolala na linku 112 a ochotná dispečerka jí na pomoc poslala hasiče, kteří Enni z kanálu vysvobodili během pár minut. Naštěstí byla nezraněná. „Záchrana zvířete byla velmi rychlá, hasičům zabrala jen pár minut a čtyřnohý mazlíček byl v pořádku předán majitelce,“ okomentovali zásah hasiči na svých facebookových stránkách.

„Ráda bych moc poděkovala členům Hasičského záchranného sboru Liberec, kteří nám zachránili naši Eninku,“ napsala majitelka a dodala, že byli všichni moc hodní a kanál po vytažení fenky zakryli, což je dobře, protože na louku chodí hodně pejskařů, a mohl by tam tak spadnout i další mazlíček.

Video  Brněnští strážníci zachránili káčata, která spadla do kanálu.  - Městská policie Brno
Video se připravuje ...

Uživatel_5650027 ( 28. února 2024 06:06 )

Jsem sice pejskař, ale spíš jsem se vyděsila,že tam mohlo spadnout dítě !!!

MADONNA ( 27. února 2024 23:01 )

Vy jste milovnice zvířat, koukám.... Šla se psem na louku, nebo ho má venčit jen kolem bytovky podle vás???!!!! Raději nejdřív použijte mozek a pak něco komentujte....

MADONNA ( 27. února 2024 22:58 )

Tak to je pěkná nedbalost nechat takhle odkrytou hlubokou díru!!! Ještěže si pejsek nic nezlomil 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Jitka Malá ( 27. února 2024 16:17 )

Nemá se psem lézt na cizí pozemek.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání