Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Řidič dodávky dostal v protisměru smyk: Jozef (†32) nehodu nepřežil, nadějné sportovkyně skončily v nemocnici!

Autor: hpe - 
17. ledna 2024
09:55

Jen pár měsíců po svatbě zemřel teprve 32letý Jozef. Nepřežil nehodu tří aut na silnici z Handlové na Prievidzu. Havárii zřejmě způsobil řidič dodávky, který dostal smyk při předjíždění. Při nehodě se zranily i hráčky futsalového týmu FSC Prievidza. Tři mladé ženy byly převezeny do blízké nemocnice.

Smyk při předjíždění dostal 29letý řidič dodávky Peugeot Boxer, která se tak ocitla v protisměru a následně se čelně srazila s  vozem značky Volkswagnem Passat, v němž seděl 32letý Jozef. Jen pár měsíců ženatý muž utrpěl velmi vážná zranění, kterým na místě podlehl. Jeho volkswagen se po střetu odrazil a narazil do toyoty vezoucí hráčky futsalového týmu FSC Prievidza. Tři mladé ženy utrpěly zranění, místo zápasu v Banské Bystrici tak skončily v nemocnici.

Video  Rychle jedoucí dodávka se v protisměru srazila se dvěma vozidly: Mladík na místě zemřel  - TV JOJ
Video se připravuje ...

„Při nehodě v Ráztočně bylo zraněno pět osob. Operační středisko záchranné zdravotní služby na místo vyslalo ambulanci rychlé lékařské a rychlé zdravotní pomoci. Do nemocnice v Bojnicích byly transportovány 26letá, 25letá a 23letá žena s poraněním žebra, stehna as povrchovými poraněními hlavy a hrudníku. Muž (29) s povrchovými poraněními horních končetin převoz odmítl,“ doplnila mluvčí záchranářů Petra Klimešová v článku pro Nový Čas.

Prezident klubu FSC Prievidza Henrich Burghardt popsal momentální zdravotní stav futsalistek, pro které letošní sezóna pravděpodobně skončila. „Dívky měly štěstí v neštěstí. Dvě mají zlomené pánve a kyčle a rozhoduje se, jaký bude další postup. Možná je budou operovat nebo léčit a možná je převezou do Bratislavy, protože jim zjistili i další zranění.“

Policisté na místě nehody měřili řidičům přítomnost alkoholu v krvi. U obou byl výsledek negativní. U zesnulého Jozefa bude zjišťována při pitvě. „Okolnosti dopravní nehody, míra zavinění, jakož i přesná příčina jsou předmětem vyšetřování. Pověřený příslušník Okresního dopravního inspektorátu v Prievidzi zahájil trestní stíhání ve věci přečinu usmrcení,“ uvedli kriminalisté.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání