Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Vysoce postavený slovenský funkcionář srazil seniorku: Žena na místě zemřela

Autor: hpe - 
12. ledna 2024
13:43

Ve středu 10. 1. došlo ve čtvrti Petržalka v Bratislavě před Úřadem pro ochranu ústavních činitelů k dopravní nehodě, při které zemřela seniorka Katarína Č. (†69). Řidičem, který smrt ženy způsobil, měl být podle informací TV JOJ vysoce postavený funkcionář úřadu Radoslav R.

Z dosavadního vyšetřování místní policie není stále jasné, zdali žena přecházela silnici po přechodu pro chodce, nebo ne. Podle očitých svědků čelní náraz důchodkyni odhodil do vzdálenosti 10 metrů, a způsobil jí tak velmi závažné poranění hlavy. Přes veškerou snahu záchranářů žena na místě zemřela.

„Operační středisko ZZS SR vyslalo ambulanci rychlé lékařské pomoci k dopravní nehodě, při které byla sražena 69letá žena. Záchranáři ji na místě resuscitovali, ale žena zraněním podlehla a lékař musel konstatovat exitus,“ komentovala situaci Petra Klimešová, mluvčí Operačního střediska ZZS SR.

Vedoucí úřadu Juraj ZábojnÍk, který Radoslava R. zaměstnává, uvedl, že počká až na výsledky vyšetřování. „Nevíme, jestli řidič byl na vině, nebo zda mu tam chodkyně nevběhla, když spěchala. Situace by se změnila, pokud by byl řidiči zjištěn alkohol v krvi. V takovém případě jde automaticky mimo službu,“ konstatoval v rozhovoru pro Nový Čas. Nechal se také slyšet, že pachatel patřil mezi nejcharakternější a nejerudovanější pracovníky.

Video  Vysoce postavený slovenský funkcionář srazil seniorku: Ta na místě zemřela.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání