Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Děsivá tragédie v Petržalce: Syn měl zavraždit svou matku! Pak vyskočil z 11. patra

Autor: pma - 
6. března 2024
11:25

K neštěstí došlo v úterý 5. března. V jednom z panelových domů v městské části Petržalka byla nalezena dvě těla bez známek života. Podle slovenských médií se jedná o rodinnou tragédii. Muž měl ubodat svou matku v bytě, ve kterém společně bydleli. Po činu vyskočil z 11. patra. Obyvatelé domu jsou z celé události v šoku. 

V úterý vpodvečer byla policie přivolána na náměstí Hraničářů v Bratislavě na sídlišti Petržalka. Mezi matkou a jejím synem se tam podle televize JOJ měla strhnout hádka. Muž měl vytáhnout nůž, kterým několikrát matku bodl. Poté měl vyskočit z jedenáctého patra, a připravil tak o život i sám sebe.

Televizi se svěřila i Maria, která v domě bydlí. Chvíli před neštěstím vycházela z domu ven. „Okolo 18:15 jsem šla dolů a po mně hned, jak jsem prošla, tak vyskočil,“ popsala děsivou událost žena. „Kdybych šla o čtyři minuty později, mohl skočit a spadnout  na mě. V autě jsem pak dlouho brečela,“ přiznala Maria.

Video  Policie vyšetřuje dvě úmrtí na sídlišti v Petržalce.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Podle sousedů byla žena velmi milá, příjemná a vždy usměvavá. S jejím synem prý nikdy nebyly problémy. 

Kriminalisté k případu zatím moc informací nesdělili. „Policie aktuálně plní potřebné počáteční úkoly, bližší informace poskytneme, jakmile to provozní situace ve vyšetřování dovolí,“ uvedl na sociální síti bratislavský krajský policejní mluvčí Michal Szeiff.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání