Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tragédie z Hořovic, kde zemřela Linda (†33) se synem (†7) a dcerkou (†5): Smrt hrozila i holčičce (5)!

Autor: kon - 
1. března 2024
05:00

Už tak velká tragédie z Hořovic na Berounsku, kde Tomáš (†33) zabil přítelkyni Lindu (†33), její dcerku (†5) a společného syna (†7), mohla mít další oběť. V osudný den se totiž Tomáš dožadoval, aby mu expřítelkyně předala do péče ještě jejich dcerku (5).

Šokující vražda otřásla celým Českem minulý týden v sobotu, kdy hasiči a policisté otevřeli byt v Hořovicích a našli tři mrtvá těla. Pátrání po příteli mrtvé ženy trvalo krátce. O 300 kilometrů dál na Břeclavsku spáchal sebevraždu. „Chtěl si vzít moji dceru k sobě a jsem ráda, že jsem mu ji nedala. Měla jsem s ní jiné plány, protože to nebyl jeho víkend,“ řekla pro CNN Prima News bývalá přítelkyně Tomáše.

Žena promluvila i o tom, že její expřítel bral drogy. Ty mohly být spouštěčem agresivního chování. „Drogy tam byly. Nepřijde mi, že by kvůli trávě vraždil, spíš to byly tvrdé drogy. Nejhorší byla kombinace drog a alkoholu,“ uvedla žena s tím, že jinak se Tomáš choval hezky, dceru si bral a platil na ni alimenty.

Video  V bytovém domě v Hořovicích byla nalezena tři mrtvá těla.  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

Miluji vás všechny tři 

O tragédii psali na facebooku blízcí rodiny. „Miluju tě, miluju vás všechny tři, a i když nás smrt rozdělila, budete v mém srdci navždy. Doufám, že jste všichni tři věděli, jak moc vás miluju,“ napsala v příspěvku Natálie, sestra Lindy.

Alkoholik má právo na dítě

Bývalý přítel Lindy, otec zabité holčičky, také otevřel palčivé téma: „Jen hulil, pěstoval a občas si dal nějaký gram,“ napsal k fotografi i dětí Jiří, přičemž příspěvek sdílelo přes 16 tisíc lidí. Upozornil na to, aby se nelobbovalo za legalizaci marihuany.

A taky na to, že tragédii mohly zabránit úřady. „Bohužel tady selhává státní složka. Člověk, který je třeba alkoholik, má právo vychovávat dítě, aby byl lepší člověk, a dokud on nic neudělá, tak se s tím nedá nic dělat,“ řekl pak Blesku.

 

srandicky ( 1. března 2024 13:07 )

tak hlavně volte piráty , ti ty drogy chtějí

drakdandy ( 1. března 2024 13:00 )

Teď už to nikdo nevyřeší

Lenka_Lopatova ( 1. března 2024 12:56 )

Test1234

Janča Nová ( 1. března 2024 12:36 )

Natálie je její sestra, které jen Plesk vykradl FB. Bývalá je Veronika a ta dává rozhovory.

y1xcvbnm ( 1. března 2024 08:25 )

to musela být láska, odešla od něj a pak se k feťákovi vrátila

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání