Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Podivný nález ve slovenské Senici: Policie v zaparkovaném voze objevila dva Čechy v bezvědomí!

Autor: pma - 
9. ledna 2024
11:41

Velmi neobvykle začal týden pro slovenské policisty z Trnavského kraje. V centru města Senica se nacházel vůz VW Touran s českou registrační značkou. Když do něj policie nahlédla, objevila uvnitř dva mladé muže české národnosti ve věku 22 let. Ani jeden z nich ale nebyl při vědomí. Jak záhy odhalily odběry, oba mladíci byli pod vlivem drog. 

Na podivný vůz v centru západoslovenského města Senica uprostřed vozovky upozornili tamní obyvatelé policii. Když se strážníci dostali k zaparkovanému vozu VW Touran s českou poznávací značkou, nestačili se divit. 

„Ve voze našli policisté dva muže bez dokladů. Na policejní výzvu ani jeden z mužů nereagoval," popsala policie na sociální síti. K autu proto museli být přivoláni i záchranáři, kteří dva Čechy ve věku 22 let transportovali do nemocnic v Myjavě a ve Skalici.

Následné odběry z krve a moči potvrdily domněnku policistů, a sice že oba mladíci byli pod vlivem drog. Po lékařském ošetření byli Češi z nemocnice propuštěni. 

Policejní hlídka následně vůz ohledala a našla v něm pozoruhodné věci. Kromě dokladů různých osob se v něm nacházelo i několik tisíc korun, dvě sady pracovního nářadí a tablety podobající se extázi. Ty strážníci poslali na expertizu. 

V současné chvíli policie zahájila trestní stíhání pro trestný čin nedovolené výroby omamných a psychotropních látek, jejich držení a obchodování s nimi.

Video  Insta Crime Podcast: Krutá smrt Lukáše (†22). Výrobci drog ho prý pověsili na jeřáb  - pdc, icp, Kristl
Video se připravuje ...

Automobil VW Touran, ve kterém slovenská policie nalezla dva Čechy. Automobil VW Touran, ve kterém slovenská policie nalezla dva Čechy. | Polícia SR - Trnavský kraj

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání