Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Slovenský politik zveřejnil mrazivé video: Natočil útok medvěda!

Autor: jel - 
23. prosince 2023
15:03

Mrazivé video sdílel na sociální síti slovenský poslanec Filip Kuffa (ŽIVOT NS). Během cesty z obce Hriňová v Banskobystrickém kraji totiž natočil medvěda, který trhal jelena ležícího na silnici.

„Cestou z Hriňové,“ napsal k videu politik. Připojil také detailní fotku mrtvého jelena. Šokující je, že se hrůzné divadlo přírody neodehrálo někde v horách, ale přímo na silnici.

Záběry rozvířily diskuzi. „To je vážně na Slovensku? Střílejte ty medvědy než zabijí dalšího člověka,“ rozzlobila se bývalá poslankyně Romana Tabák (NR SR). Její komentář získal velké množství reakcí, ale jak se zdá, lidem přišel spíše k smíchu.

Video není vhodné pro slabší povahy.

Video  Slovenský politik Filip Kuffa natočil útok medvěda  - Facebook
Video se připravuje ...

 

Lomikel ( 24. prosince 2023 10:45 )

ano, jak pravil velký básník P.O. Hviezdoslav:
...veď sfrfrú iste i tí tam, za mudrák, eha zanovit...

krapotkin ( 24. prosince 2023 08:55 )

👍 👍 👍

amerlock ( 24. prosince 2023 06:33 )

Bojko, Bojko! Tobě není rady ani pomocí, tak koukej dal na FB. Ten viralni svět je tak romantický a zároveň napínavý na rozdíl od toho skutečného za okny 😃

nemocna ( 24. prosince 2023 02:06 )

Doufám že bezcitný a lhostejný řidič co porazil tak krásného jelena si aspon pořádně poškodil auto když už nebyl zraněný a ujel, nezavolal pomoc aby utratili jelena a netrápil se, ale nechal zraněného jelena pomalu umírat v bolestech na silnici kde ho za živa trhal medvěd který jej našel, další hovado co to natáčel a jelenu také nepomohl a ještě se tím chlubil na facebooku

Milan Bojko ( 23. prosince 2023 20:26 )

A dokonce to natáčel důchodce ze Slovenska, viděl jsem komplet celý video na FB.

Zobrazit celou diskusi