Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Nejžhavější kalendář roku je tu! Jubilejní „zadečkové potěšení“ se fotilo i na sněhu!

Autor: rc - 
10. prosince 2023
05:00

Nejžhavější kalendář roku je tu! Fotograf Jan Svoboda ani letos nezklamal své fanoušky a nafotil populární „zadečkový kalendář“ určený pro rok 2024. Jedná se o jubilejní desáté vydání. Kalendář se fotil v průběhu celého roku na různých místech Česka. Největší výzvou byla titulní strana, která se fotila v zimě začátkem roku v obci Klíny v Krušných horách.

Populární „zadečkový kalendář“ vzniká pod taktovkou glamour fotografa Jana Svobody již deset let. Jak již z názvu kalendáře vyplývá, hlavním tématem je ženské pozadí. „Unikátní publikované fotografie zachycují něžnou a přitažlivou formou křivky dívčích zadečků,“ uvedl Jan pro Blesk.cz s tím, že vnitřní stránky kalendáře se fotí v průběhu celého roku na různých místech Česka.

Ovšem největší výzvou vždy bývá focení titulní strany. „Už se fotila na jachtě, v posteli hotelového pokoje, na plážovém beachvolejbalovém kurtu, v herně s retro hracími automaty, v bazénu, v tělocvičně, na skále, anebo třeba na poli,“ popsal Jan a dodal, že letošní titulní strana se poprvé fotila na sněhu.

Focení probíhalo na začátku roku v obci Klíny, jež se nachází ve východní části Krušných hor v nadmořské výšce 700 – 812 metrů. Kalendář je plný krásných žen, ovšem ne všechny z nich jsou profesionální modelky. „V kalendáři se objevují modelky i nemodelky a každý rok se v kalendáři objeví výherkyně naší soutěže z řad veřejnosti, ve které hlasují fanoušci,“ uzavřel. Kalendář je k mání ve dvou variantách – buď v tištěné formě na stěnu, či v digitální podobě.

 

 

Jiří Frais ( 19. prosince 2023 07:15 )

Ahoj, vidím Svijany... Asi ve ČT jsem na ně byl s kolegou v ostravské hospodě, ukázal nám jejich kalendář... přesně, jak píšeš... To je umělecké dílo, ne tyhle šlápoty, už máme objednáno, supééér, sežeň si taky, čůůůs

money ( 10. prosince 2023 12:19 )

..A komu to prospějě ?! ... akorát zoufalcum co si u toho budou mastit slimejše

Mates ( 10. prosince 2023 07:12 )

A která z nich dela análek?🤣🤣🤣🤣🤣

Zobrazit celou diskusi