Evelyn své sledující na instagramu zásobuje nejrůznějšími videi a snímky z exotické destinace, kde vládne nádherné počasí. Pochlubila se ovšem i tím, jak si vyrazila na sluníčko v průstřihy zdobených plavkách. Ukázalo se, že ne všude se dobře natřela opalovacím krémem a přivodila si tak popáleniny od sluníčka ve velmi neobvyklém vzoru. Detailně si je můžete prohlédnout v galerii.

Aby toho nebylo málo, pochlubila se i nepříjemným zážitkem cestou do přístavu, kdy je málem přejel kamion. „Podle mě náš anděl strážný teď někde v nebi zmořený dává turka ve skle a cigaretku stovku,“ napsala k nebezpečnému zážitku Kramerová a dodala, že ani výlet lodí se neobešel bez problémů, okamžitě totiž chytila mořskou nemoc.

Dále následoval problém s lehčí kocovinou a použitým šnorchlem, který oblíbená komička nezvládla strčit do úst a dokonce stihla vyvolat i planý poplach kvůli tomu, že jim teče do lodi voda. „Prostě miluju, když do 24 hodin člověk vtěsná 10  zážitků a 1500 emocí. To je lajf!“ pochvaluje si, že tahle dovolená rozhodně není nudná.

Video
Video se připravuje ...

Slovenská komička Evelyn: S váhou je to věčný boj! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
34 fotografií