Stand up komička a příležitostná herečka Eva Kramerová, která vystupuje pod uměleckým jménem Evelyn, byla přírodou odjakživa obdařena bujnými ňadry, které by jí mohla závidět nejedna žena. Jenže všechno má svou daň. Evelyn trpěla silnými bolestmi zad a proto se rozhodla pro plastickou operaci. I přesto, že mnoho žen v šoubyznysu se předhání, kdo bude mít prsa větší, herečka si je naopak nechala zmenšit. 

„Ano, je to pravda, ale nějak bych to moc neřešila, protože to není zase tak vidět. Není to radikální změna, prsa mi zmenšili o dvě čísla, je to teď pocitově mnohem lepší," prozradila slovenskému deníku PLUS. „Cítím se lépe ze zdravotního hlediska, lépe se mi pracuje. Jsem s tímto rozhodnutím spokojená," dodala Evelyn. 

Osmadvacetiletá herečka na sebe poprvé upozornila virálním videem z Chorvatska, ve kterém se rozčilovala nad tím, že se tam musí platit kunami. Své tělo rozvlnila před necelými dvěma lety i ve slovenské obdobě taneční soutěže StarDance, s názvem Let's Dance, kde se dostala až do semifinále.

Pravidelná dřina na tanečním parketu se projevila pozitivně také na její postavě, Evelyn se teď nebojí obléknout si přiléhavý outfit nebo vyrazit do společnosti v sexy šatech. I přesto, že Evelyn v soutěži Let's Dance skončila už před rokem a půl, tanci se věnuje i nadále. Naposledy zazářila v české romantické komedii Lovení, kde si zahrála po boku Jakuba Prachaře (35) a Ester Geislerové (35). 

VIDEO: LOVEní: Romantická komedie o honu na lásku!

Video
Video se připravuje ...

LOVEní: Romantická komedie o honu na lásku má první trailer! Bontonfilm

Fotogalerie
31 fotografií