Brazilec žijící v Británii Rodrigo Alves je posedlý touhou vypadat jako živý Ken! Obětoval tomu téměř celý svůj život a v uplynulém týdnu podstoupil už dokonce svou sedmdesátou operaci. Za plastické operace utratil dohromady více než patnáct milionů korun.

Jeho poslední zkrášlení údajně proběhla v rámci přípravy na reprezentaci San Marina, malého státu uvnitř Itálie, na hudební soutěži Eurovize.  „Budu vydávat svou vlastní popovou písničku, ze které jsem nadšený, a chystám se na Eurovizi. V příštím roce se chci věnovat jen své pěvecké kariéře, cestovat po světě, tancovat a zpívat. Jsem šoumen a svým songem, svou hudbou, chci inspirovat," chlubil se před několika týdny Rodrigo pro Barcroft TV.  

Pětatřicetiletý Brazilec šel pod nůž v uplynulém týdnu hned třikrát. Nechal si upravit bradu a nos, prý kvůli problémům s dýcháním. A v úterý se nechal vyšperkovat úplně. Odletěl do Teheránu, kde si nechal přeoperovat oči, aby dostaly dle jeho slov sexy kočičí vzhled. 

Jenže minulý týden obletělo internetem oznámení, že San Marino bude ve skutečnosti na Eurovizi reprezentovat zpěvák Sehrat (54), pro kterého to bude už druhá šance v této soutěži. 

„Já jsem popravdě nikdy neměl reprezentovat San Marino," kápl božskou hned poté Alves britskému deníku Metro. „Budu vystupovat v jiné hudební soutěži. Tento rok se opravdu zaměřím sám na sebe, jako na umělce," dodal blonďatý podivín. 

VIDEO: Mahulena Bočanová přiznala plastiku: Už to bylo nutné, tvrdí

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová přiznala plastiku: Už to bylo nutné, tvrdí Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
121 fotografií