Miley Cyrusová si poté, co opustila „stáj“ společnosti Disney, která z ní udělala hvězdu první velikosti, prošla rebelským obdobím plným veřejného obnažování a vulgarity. A její mladší sestra jde podle všeho v jejích stopách - byť co se popularity týče, má ještě co dohánět. A možná to dohání právě svou mladickou odvahou a kontroverzí, jelikož její nejnovější příspěvky na sociální síti, které troufale odkrývají její divokou a tajemnou stránku, budí zájem... i rozpaky.

Na těchto snímcích je totiž Noah Cyrusová zachycena v noci, v lese, jako nějaká pohanská bohyně nebo divoženka, která vstoupila do reálného světa. Oblečená pouze do modrých, sametových kalhotek střihu tanga kráčí mezi stromy v napadaném listí, špulí u toho rty i pozadí... a holé poprsí si kryje pouze rukama a svými dlouhými, tmavými kadeřemi. Všechno to trochu působí jako z natáčení nějakého satanistického hororu s Noah v hlavní roli.

Fotografie okamžitě vyvolaly vlnu rozličných reakcí mezi jejími fanoušky. Někteří oslavují Noah za její kurážný umělecký projev, zatímco jiní si myslí, že se příliš vzdálila od hranic dobrého vkusu.Proč je pořád nahá? Proč je veřejná neslušnost u celebrit v pořádku? Proč je moje generace taková?“ zajímali se její followeři v nejlajkovanějších příspěvcích. „Kdybych měla takové tělo, taky bych běhala všude nahá,“ oponovala jim však jedna fanynka.

Fotogalerie
83 fotografií