Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Chlapec (2) strčil hlavu do záchodového prkénka: Vyprostit ho museli hasiči

Chlapci s hlavou zaseknutou v záchodovém prkénku pomohli hasiči z Litovle.
Chlapci s hlavou zaseknutou v záchodovém prkénku pomohli hasiči z Litovle.  (Autor: HZS Olomouckého kraje)
Autor: VaB - 
5. prosince 2023
10:30

Kuriózní záchranu mají za sebou hasiči z Litovle. Přišla za nimi maminka s dvouletým synem, který měl hlavu zaseknutou v záchodovém prkénku. Sám ji nedovedl vyndat, pomoci mu museli proto hasiči s pomocí kleští a nůžek. Za to, že byl statečný, mu ukázali celou stanici.

V neděli přišla na profesionální stanici hasičů v Litovli maminka se svým dvouletým synem, společnost jim ještě dělala babička. Chlapec měl hlavu zaseknutou v modrém záchodovém prkénku z dětského záchodu.

Podle hasičů ji tam strčil během hraní, dovnitř šla, ven už ale bohužel ne. A tak se příbuzní rozhodli, že zajdou pro pomoc za hasiči. „Kombinovanými kleštěmi a nůžkami na plech jsme plast rozstřihli a opatrně mu hlavu vyprostili, aby se neporanil,“ popsali hasiči na facebooku.

Chlapeček byl celou dobu velmi statečný a s hasiči spolupracoval, za odměnu si po vysvobození mohl prohlédnout celou hasičskou stanici.

Video  Hasiči zachraňovali pejska, který uvázl na ostrůvku uprostřed řeky Olše v Karviné.  - HZS Moravskoslezského kraje
Video se připravuje ...

Jelimanek ( 5. prosince 2023 10:53 )

Troubili hasiči do pochodu, že jim spad velitel do záchodu🚒♫🎺

Zobrazit celou diskusi