Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Scéna jako z filmu: Žena při záchraně hodinek uvízla v záchodě kadibudky!

Autor: Golombek - 
12. října 2023
20:44

Ve státě Michigan na severu USA museli záchranáři vyprostit ženu, které spadly chytré hodinky do záchodu. Žena se hodinky pokusila vylovit, ale sama v záchodě uvízla. Policie z incidentu na svém twitterovém účtu zveřejnila fotografie.

Žena, jejíž jméno nebylo zveřejněno, v úterý na jezeře Dixon Lake v okrese Otsego upadly chytré hodinky Apple Watch do mísy kadibudky. Neznámá žena se holýma rukama snažila hodinky vyprostit, ale při zákroku v záchodě uvízla, informoval portál New York Post.

Když kolemjdoucí uslyšeli volání o pomoc, vytočili tísňovou linku. Záchranáři ženu ze špinavé vody vytáhli. Policie státu Michigan této situace využila k varování lidí, kteří mají podobné nápady: „Pokud ztratíte předmět v záchodě, rozhodně se sami nepokoušejte lézt do odpadní nádrže. Mohlo by to vést k vážnému zranění.“ Na svém twitterovém účtu také sdílela fotografie ze zákroku.

Policie dále neuvedla, zda se žena při potápění na toaletě zranila, ale potvrdila, že se drahé náramkové hodinky nakonec našly.

Jiří Zvěřina ( 13. října 2023 09:10 )

To byla tuty blondýna... Kdyby to bylo v Česku, tak bych hned věděl, kdo to byl... Když se někdo nechá zavřít v obchoďáku...

XYZ3 ( 12. října 2023 23:33 )

Nechápu, jak tam mohla uvíznout...Po přečtení nadpisu jsem si myslela, že šlo o suchý záchod 🙂 Tak tohle bylo milosrdné..

Zobrazit celou diskusi