Symbióza elegance a technologie

Smart lock Linus vyniká dokonalým propojením jednoduchého elegantního designu a pokročilých funkcí, které překonají možnosti tradičních zámků. Ovládá se hlavně pomocí chytrého telefonu ale pokud jej zrovna nemáte po ruce, můžete použít PIN kód, který zadáte do Yale Smart klávesnice.

Autor: ASSA ABLOY Opening Solutions CZ s.r.o.

Díky chytrému zámku získáte plnou kontrolu nad tím, kdo a kdy vstupuje do vašeho domova. Můžete sledovat, zda jsou dveře otevřené či uzavřené nebo poskytovat virtuální klíče. V případě, že dveře zůstanou například pootevřené, dostanete o tom informaci jako první. Zámek také dokáže rozpoznat osoby, takže si můžete zkontrolovat, zda vaše děti dorazily ze školy domů.

A jak můžete chytrý zámek spravovat? Stačí si stáhnout aplikaci Yale Home do svého chytrého telefonu nebo Apple Watch, odkud můžete poskytovat zabezpečené virtuální klíče svým blízkým nebo lidem, kterým důvěřujete.

Bezpečnost na prvním místě

Máte obavy z bezpečnosti? Společnost Yale, výrobce chytrých zámků, má na svém kontě již více než 180 let zkušeností v oblasti zabezpečení. Váš účet bude chráněn dvouúrovňovým ověřením, kde kromě hesla ověříte svou totožnost e-mailem nebo telefonním číslem. Zámek navíc využívá šifrovací technologie na úrovni bankovního sektoru.

A co když svůj telefon ztratíte? Buďte bez obav, svůj účet můžete kdykoliv deaktivovat společně se všemi virtuálními klíči.

Autor: ASSA ABLOY Opening Solutions CZ s.r.o.

Snadná instalace

Instalace zámku je poměrně jednoduchou a nenáročnou záležitostí. Inteligentní zámek stačí namontovat na vnitřní stranu vchodových dveří, a tak můžete i nadále používat své klasické klíče. A co je na tom nejlepší? Dveře budou z venkovní strany vypadat pořád stejně, a tak nikdo nezjistí, že jste vybaveni touto smart technologií.

Chytré zámky Linus jsou navrženy s ohledem na kompatibilitu s většinou standardních zámků na dveře. Přesto se v některých případech může stát, že bude nutné současnou cylindrickou vložku ve svých dveřích vyměnit. Yale nabízí nastavitelnou cylindrickou vložku, která se roztáhne a přizpůsobí jakýmkoliv dveřím.

Tak co, doplní chytrý zámek Linus i vaši domácnost?