Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Sara podstoupila výhodnou plastiku v Turecku: Po zákroku zůstala zmrzačená!

Autor: rc - 
1. prosince 2023
19:58

Peklem si prošla Britka Sara Plattová, která letos odcestovala do Turecka, aby tam podstoupila plastické operace. Třiatřicetiletou ženu zaujala zejména výhodná cena. Za plastiku břicha, prsou a odstranění povislé kůže zaplatila o třetinu méně, než by dala v Británii. Ovšem pobyt se změnil v noční můru. Po operaci zůstala napospas ve špinavém hotelovém pokoji a po operaci jí prý zůstaly dvě díry v břiše, měla hrb na zádech a žádná prsa!

Pro plastickou operaci se Sara rozhodla poté, co se jí podařilo shodit nadbytečné kilogramy. Poté, co rapidně zhubla, měla na těle nehezkou povislou kůži, jíž se chtěla zbavit. Začala proto pátrat po klinice, kde by zákrok podstoupila. Nakonec ji zaujala klinika v turecké Antalyi. Líbila se jí zejména cena zákroku. Rozhodla se proto, že si tam nechá udělat abdominoplastiku, nechá si odstranit povislou kůži a zvětšit prsa. 

Setkání s chirurgem

Do Turecka odletěla v únoru letošního roku a ze začátku se všechno zdálo být v pořádku. Její hotel byl čistý a prostorný. Nicméně druhý den po příletu šla na předoperační vyšetření a při té příležitosti se sešla i se svým chirurgem. „Řekl mi, že si připraví nůž. Jeho přesná slova byla: Dnes si ho naostřím,“ uvedla Sara pro britský deník Daily Mail s tím, že na ta slova nikdy nezapomene. Skutečná noční můra nastala v den operace. Z kliniky pro ni poslali taxi, ovšem ten měl zpoždění. „Takže jsem přijela v 7:50 a oni mě hnali dovnitř. Papíry byly v turečtině, a když jsem řekla, že je potřebuji v angličtině, řekli, že není čas,“ popsala otřesný zážitek. „Zpanikařila jsem,“ dodala.

Obrovská bolest a strach

Operace trvala třináct hodin a poté, co se probrala z narkózy, měla obrovské bolesti. „Nemohla jsem dýchat,“ uvedla a dodala, že po operaci zjistila, že jí operovali nejen břicho a prsa, ale také jí vzali kůži na pažích a bocích. „Zavolala jsem manželovi a řekla, že zemřu. Prosila jsem ho, aby se postaral o naše čtyři děti,“ řekla.

Trvalé následky

Z kliniky ji pak přesunuli do hotelového pokoje, kde byla v hrozných bolestech. Domů se dostala až po několika týdnech, ale bolesti neustávaly. Navštívila proto praktického lékaře, který jí řekl, že její rány jsou septické a okamžitě ji nechal převézt do nemocnice. Bylo nutné provést devět operací, aby napravili škody napáchané tureckým doktorem.

„Také jsem zjistila, že jsem se nakazila multirezistentními organismy ze špinavých nástrojů. To trauma je tak obrovské, že mám neustále noční můry a posttraumatickou stresovou poruchu. Udělala bych cokoliv, abych vrátila čas,“ dodala. I přes veškeré úsilí lékařů jí zůstaly v břiše díry. „Mám zmrzačené tělo. Zůstaly mi dvě díry v břiše, nemám žádná prsa, mám hrb na zádech a neustále mě všechno bolí. To, co se tam stalo, mi zničilo život,“ říká Sara.

Video  Cesta za vysněným dekoltem: Co předchází plastické operaci prsou?  - Videoredakce ženských titulů
Video se připravuje ...

otrusnik ( 17. prosince 2023 10:46 )

Ale Vémolová je spokojená i další celebrity navštěvují Turecké plastické centrum.

Betyna ( 3. prosince 2023 18:30 )

Do Turecka bych nejela, ani kdyby mi k tomu přidali milion.

Lomikel ( 3. prosince 2023 06:59 )

plastika ve slevě, no neber to.... 😁

umlacak ( 2. prosince 2023 13:40 )

Turci to zkrátka vzali zgruntu.

Zobrazit celou diskusi