Bývalá zpěvačka kapely S Club 7 Hannah Spearittová (42) si zachovala stejně roztomilou dívčí tvář, jakou měla kdysi. Jak se ale nyní přiznala v rozhovoru pro deník The Sun, s její nevinností to šlo od roku 2013 z kopce. Zpěvačka se od této doby potýkala se závislostí na lécích. Mohlo za to tajné zvětšení prsou za v přepočtu bezmála 200 000 korun.

Plastika kvůli mindrákům

I když by se mohlo zdát, že výrazná zpěvačka jedné z nejúspěšnějších skupin z konce devadesátých let, nemůže mít žádné komplexy, opak je pravdou. Hudební ikona, které její vzhled záviděly miliony mladistvých dívek, trpěla mindráky kvůli svým slavným pěveckým kolegyním. Údajně ji mělo trápit pózování po boku ostatních členek kapely do časopisů pro muže. Neustále své tělo srovnávala s jejich ženskými křivkami, což byla cesta do pekel. Tlak popové slávy dovedl hvězdu S Club 7 až pod kudlu plastických chirurgů, čehož dodnes lituje.

Traumatický zážitek

Zavedení umělých silikonů bylo pro hvězdu velice traumatickým zážitkem. A mělo pro ni podle jejích slov nebezpečné důsledky. Operaci na špičkové klinice v Harley Street totiž doprovázely silné bolesti, které si vyžadovaly značnou dávku medikace. To Hannah dovedlo až k silné závislosti na lécích.

„Nasadili mi tolik různých drog. Když se na tu dobu podívám zpět, nepoznávám se. Spala jsem hodiny vkuse nebo jsem měla z ničeho nic záchvaty paniky. Moje realita mi občas připadala horší než rozsudek smrti, protože jsem nevěděla, jestli to někdy skončí. Byly chvíle, kdy jsem přemýšlela o tom, že to všechno ukončím,“ uvedla hvězda s tím, že plastiku prsou zpětně považuje za největší chybu v životě.

Podle všeho pomohla zpěvačce zpátky na nohy mimo jiné až speciální odvykací kúra. V současnosti je Hannah konečně spokojená sama se sebou a získala zpět své ztracené sebevědomí.

Video
Video se připravuje ...

Cesta za vysněným dekoltem: Co předchází plastické operaci prsou? Videoredakce ženských titulů

Kopačky S Club 7?

Jen krátce po zotavení umělkyně ovšem přišla další rána, když se dozvěděla o smrti bývalého kolegy a přítele Paula Cattermola (†46). Jeho smrt s Hannah velice zacloumala, proto se jen několik týdnů poté zpěvačka rozhodla opustit turné znovusjednocené slavné kapely. Nyní se Spearrittová věnuje rodině, a zda se ještě někdy vrátí do kapely, kterou v roce 1999 proslavil hit Bring It All Back, není vůbec jisté.

Fotogalerie
32 fotografií