Hannah Spearrittová promluvila o své neutěšené životní situaci pro deník The Sun. Médiu otevřeně přiznala, že před půl rokem ztratila střechu nad hlavou a od té doby přežívá, kde se dá. A to i s partnerem Adamem Thomasem (42) a dvěma malými dcerami (4 a 3 roky). 

Nějaký čas dokonce rodina zůstala v nebytových prostorách. „Majitel bytu, který jsme si pronajímali, ho potřeboval rychle prodat,“ uvedla zpěvačka. „Neměli jsme čas najít si něco nového. Mohli jsme zůstat v kamarádově kanceláři. Bylo to stresující, ale když musíte, tak se přizpůsobíte. Zvlášť když máte děti,“ svěřila se. 

Tři měsíce upoutaná na lůžko

V dočasném útočišti rodina slavila i Vánoce. „Lidé si myslí, že jsme všichni milionáři, ale bohužel to není pravda,“ přiznává smutně. Aby toho nebylo málo, zpěvačku na tři měsíce upoutala na lůžko vážná choroba a teprve nyní se jí daří dávat se pomalu dohromady. Kvůli tomu musela s partnerem odložit i otevření kavárny, které plánovali. 

„Neotevřenou kavárnu jsme zaplnili našimi věcmi. Máme štěstí, že máme místo, kde to všechno uskladnit... Ale nemáme kam jít,“ stýská si. 

Návrat ke kapele?

Možná se ale věci obrátí k lepšímu... Kapela S Club 7 totiž na podzim plánuje nové turné. Hannah zatím svou účast nepotvrdila, ale ani nevyvrátila. „V tuhle chvíli je to S Club 6. Už brzo se definitivně rozhodnu... Záleží hlavně na tom, jak na tom budu po zdravotní stránce,“ říká. 

Video
Video se připravuje ...

Pronásledované Rusky Pussy Riot na Václaváku: Agent KGB Putin, Z je jako svastika a Moskva ať shoří (celý koncert) ČTK / Blesk Zprávy

Fotogalerie
24 fotografií