Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Novomanželé se plácli přes kapsu: Veselka za 46 milionů!

Autor: pma - 
8. října 2023
18:46

Když svatbu, tak ve velkém stylu a s láskou k indickým tradicím. Tak nad svým velkým dnem přemýšlel indický pár, který v současné době žije na americké Floridě. I když Carlita Nairová a její partner Sanjay Balgobin vydělávají mnoho peněz, ufinancovat pohádkovou svatbu jim musela pomoc rodina. 

Za 2 miliony dolarů, což v přepočtu činí téměř 46 milionů korun, si běžný smrtelník může koupit nemovitost nebo peníze šikovně investovat. Jsou ale lidé, kteří se astronomickou částku rozhodnou vrazit do svatební veselky.

Přesně takový párem jsou novomanželé z Indie Carlita Nairová a Sanjay Balgobin.Ti se minulý rok vzali v luxusním resortu Ritz Carlton na Floridě, kde vstup do společného života oslavovali pět dní. Na akci v tomto prostoru čekají lidé dlouhé měsíce nebo i celé roky. A svatba to byla skutečně opulentní. 

Carlita se během obřadu několikrát převlékla do jiných šatů a na sobě měla i tradiční indické sárí (svrchní ženský oděv z Indie, pozn. redakce), který vážil přes dvacet kilogramů. Další statisíce pak Carlita vydala za zdobný turban, šperky a make-up. Na svatbě chtěli mít partneři kromě okázalé výzdoby a luxusních pokrmů i exotické slony a tygry, ti prý ale byli už nad jejich finanční možnosti. 

Na luxusní veselku si Carlita a Sanjay pozvali na 400 hostů z nichž stovku tvořily rodiny novomanželů. Ty se také podílely na pomoci s přípravami, ale i s částí financí. „Celá naše rodina nám přišla na pomoc při naší svatbě, a to i finančně, hlavně během procesu plánování," přiznala pro deník The Daily Mail Carlita. 

Lidé se páru často ptají, kde tolik peněz na na okázalou svatbu vzali. Kromě pomoci příbuzných do veselky investovali mnoho milionů sami novomanželé. „Oba pracujeme v oboru nemovitostí,“ ujasnili partneři. 

Video  Nevěsty, včetně hvězd, si většinou svatební šaty nepůjčují, ale rovnou kupují, říká Nicole Khaurová  - Luboš Procházka, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

 

Květoslava Velanova ( 9. října 2023 21:03 )

Když na to mají a není jim peněz líto. Určitě by se hodily na nějakou užitečnou věc.

y1xcvbnm ( 8. října 2023 19:23 )

za takovou opičárnu škoda peněz

Zobrazit celou diskusi