Dvojice o svatbě informovala společně na instagramu, kde sdílela jednu svatební fotografii s jasným a stručným popiskem: Urbanovi.“

„Vy jste toho Masterchefa vlastně oba vyhráli ❤️ gratuluji!“ poznamenal kdosi trefně v komentářích. Dál se pár dočkal gratulace například od moderátorky Sandry Pospíšilové (37).

Muž roku 2019 svou vyvolenou Betty poznal během účinkování v novácké reality show MasterChef Česko. Zamilovali se velmi záhy a nějakou chvíli své city skrývali, ovšem diváci je brzo prokoukli. Možná o to víc jim pak ale fandili.

Vojta a Betty spolu začali bydlet ještě během soutěže, po 13 měsících od seznámení, tedy letos v dubnu, přišly zásnuby. Ostatně, loni si už veselku tak trochu vyzkoušeli díky reklamnímu focení. Dokonce si pro reálnou svatbu vybrali i stejné místo - obřad proběhl 28. září na místě zvaném Na Kmíně, tedy nedaleko od Prahy.

„Řekl jsem si, že je čas to někam posunout i s ohledem na to, že plánujeme rodinu, chceme víc dětí a být v rámci možností mladí rodiče. A také si užít svatbu s našimi blízkými, která by byla pořádný mejdan,“ uvedl pro Super.cz ženich. Pro něj se jedná o první svatbu, Betty Minaříková už za sebou jedny vdavky a následně rozvod má. 

 

Video
Video se připravuje ...

Bratr potetované kuchařky Kamu: Proč šel bojovat do MasterChefa? Blesk TV

Fotogalerie
39 fotografií