„I když už jsme toho s Betty zažili dost, tak vidět ji ve svatebním bylo něco nádherného. Upřímně jsem si říkal, že mít tam někoho z matriky, pravděpodobně bychom to dotáhli,“ prozradil Aha! vítěz soutěže Muž roku, který krásnou brunetku sbalil už v průběhu castingů do pořadu MasterChef. A krásná Betty přiznala, že i když obřad proběhl jen na oko, cítila nervozitu a motýly v břiše.

Překvapení pak přišlo na sociální síti, kde Betty prozradila, že už jednou vdaná byla. „Rozvedla jsem se. Bylo to necelé dva roky po svatbě. Všechna zlomená srdce bolí. I tento náš rozchod bolel. Ale když to v danou chvíli je jediné řešení, člověk si musí zacpat nos a skočit do neznáma,“ prozradila svým fanouškům a sledujícím.

„Ale zároveň mi tahle životní zkušenost ukázala, že si sama sebe musím vážit a že já sama jsem zodpovědná za svoje štěstí v životě. Není to tak, že bych na to byla pyšná, aby to někdo špatně nepochopil. Ale díky tomu jsem zjistila, kolik síly v sobě mám,“ dodala.

Jejich společná cesta soutěží už se skončila, protože Vojta vypadl a jen čas ukáže, zda spolu zamilovaný pár jednou dojde skutečně k oltáři.

Video
Video se připravuje ...

Milenci Vojta a Betty v MasterChefovi museli stanout proti sobě. Betty nebyla vůbec nadšená! TV Nova

Fotogalerie
80 fotografií