Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Babča (83) po rozchodu s egyptských zajíčkem (37): Už má jiné nápadníky!

Autor: rc - 
4. října 2023
19:51

Že by hledala novou lásku? Britka Iris Jonesová (83) nedávno oznámila rozchod se svým manželem Mohamedem Ibrahimem (37). Jejich svazek budil velký zájem veřejnosti. Seniorka neměla problém veřejně mluvit o jejich sexuálním vztahu. Nicméně románek skončil fiaskem. Iris uvedla, že z ní Mohamed akorát tahal peníze a Mohamed naopak prohlásil, že ho měla jen na sex. Jak se zdá, Iris ale na lásku nezanevřela a už má jiné nápadníky.

Dvojice se seznámila v roce 2019 na sociální síti Facebook, kde Mohamed Iris oslovil. „Vypadal jako milý kluk. Procházel rozvodem a měl pocit, že jsem ten správný člověk, který mu bude rozumět a s kým si může popovídat,“ uvedla v příspěvku na Facebooku Iris s tím, že netrvalo dlouho a Mohamed ji požádal o ruku. V roce 2020 se vzali a o rok později Mohamed za ní odjel do Anglie, kde se společně usadili. Jak uvedla Iris pro britský deník Daily Star, byla Mohamedem naprosto uchvácena. Byl prý elegantní a měl šarm. Nicméně letos v červnu zničehonic manželé oznámili krach vztahu. Iris později uvedla, že problémem byly peníze. Mohameda dokonce nazvala „sobeckým skrblíkem“!

Už při své první cestě do Egypta si sebou vzala velký obnos peněz a zaplatila za něj dluhy. Při druhé cestě do Káhiry mu dala zhruba 423 tisíc Kč. Když se do Egypta vydala potřetí, měla na účtu 1,1 milionu Kč. Nicméně když se po návratu do Anglie podívala na zůstatek, zjistila, že jí zbylo jen 254 tisíc Kč. „Bylo to na zaplacení životních nákladů, stravování, na líbánky v Šarm aš- Šajchu,“ svěřila se s tím, že si žili na vysoké noze.

Rozchod mezi Mohamedem a Iris zřejmě neskončil přátelsky, jelikož rodák z Egypta uvedl, že ho Iris měla jako „sexuálního otroka“. „Nebyl to můj sexuální otrok, nebyl to romantický muž, neměl rád blízkost, romantiku, neměl rád vášeň, žádné dlouhé polibky,“ brání se Iris.

„Nešlo mi o peníze. Není pravda, že jsem nikdy neměl práci,“ uvedl Mohamed a dodal, že pracoval jako svářecí inspektor v Kuvajtu i Saúdské Arábii. „Měl jsem dobrý plat. Kdybych šel po penězích, vzal bych si bohatou ženu a ne Iris. Měl jsem mnoho nabídek od bohatých žen, ale nejsem takový,“ řekl.

Iris po rozchodu prohásila, že je sama spokojená. Společnost jí prý dělal její kocour. Ovšem to se zřejmě změnilo. Iris si prý dopisuje s několika muži na internetu. Jedním z jejích nápadníků je sedmdesátiletý muž, kterého potkala na fóru určeném pro obyvatele Somersetu.

Video  Dvojice se oddávala sexu na toaletě v letadle EasyJetu.  - Twitter
Video se připravuje ...

Celebrity-chachacha ( 5. října 2023 19:06 )

Babka by si mohla vzít pár milionů půjčku a najít si ještě mladšího 😁😁😁

diskutujici ( 5. října 2023 05:06 )

Předpokládám, že zajíček tady zůstal - tedy úkol splněn.

Zobrazit celou diskusi