Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Babča (83) o rozchodu s egyptským zajíčkem (37): Jenom ze mě tahal prachy!

Autor: rc - 
8. září 2023
16:00

Byla to láska jako trám, která ale nakonec šťastný konec neměla. Britka Iris Jonesová (83) se svým manželem Mohamedem Ibrahimem (37) seznámila na sociální síti. Slovo dalo slovo a dvojice se nakonec rozhodla vzít. O tři roky později ale manželé, jejichž vztah přitahoval velkou pozornost veřejnosti, oznámili, že jdou od sebe. Iris po rozchodu o Mohamedovi prohlásila, že to byl „sobecký skrblík“!

Iris a Mohamed se seznámili na sociální síti. Třiaosmdesátiletá Britka, která v minulosti pracovala jako uklízečka, prý první zprávu od Mohameda dostala 15. června 2019. Mladíkovi z Egypta tehdy odpověděla a spřátelili se. „Vypadal jako milý kluk,“ uvedla v příspěvku na sociální síti facebook. „Procházel rozvodem a měl pocit, že jsem ten správný člověk, který mu bude rozumět a s kým si může popovídat,“ svěřila se o začátcích jejich vztahu. O několik týdnů později ji prý Mohamed požádal o ruku!

Dvojice se ale nakonec skutečně vzala. Svatba se konala v listopadu roku 2020 a o rok později, kdy Mohamed dostal víza, se přestěhoval za svou manželkou do Anglie. Usadili se ve městě Weston-Super-Mare. Seniorka odmítala, že je s ní pouze pro peníze. „Iris si vybrala mě a já si vybral Iris. Všem, kteří útočí na naši lásku, vzkazuji, že to není jejich věc, ať se zaměří na své životy a jdou k čertu. To je vše,“ řekl tehdy Mohammed. „Je mi jedno, kde budeme žít nebo jestli je chudá či bohatá,“ dodal Mohamed.

Nicméně právě peníze prý byly hlavním problémem jejich vztahu. Jak se Iris svěřila ve svém příspěvku, často za svého manžela platila. Už když prý za ním poprvé letěla do egyptské Káhiry, měla s sebou velkou částku a zaplatila jeho dluhy. Zaměstnanec britské ambasády jí prý dokonce varoval, aby mu peníze nedávala. Ovšem Iris se jeho radou neřídila a při další návštěvě mu údajně dala zhruba 423 tisíc Kč! Když se do Egypta vydávala již potřetí, měla na účtu 1,1 milionu Kč. Poté, co se vrátila do Anglie, na účtu jí zůstalo zhruba 254 tisíc Kč. „Bylo to na zaplacení životních nákladů, stravování, na líbánky v Šarm aš- Šajchu,“ svěřila se s tím, že si žili na vysoké noze.

Za zajíčka utrácela prý i v době, když už s ní bydlel v Anglii. „Řekla jsem: už žádné peníze, kdybych zítra padla mrtvá, neměla bych dost na to, aby mě pohřbili.“ Když mu přestala dávat peníze, vztah mezi nimi se prý začal rapidně horšit.  Dvojice se nakonec rozešla. Poté, co se Mohamed odstěhoval, pořídila si Iris kocoura a podle svých slov je spokojená.

Video  Dvojice se na koupališti oddávala sexu!  - TVJOJ
Video se připravuje ...

otrusnik ( 22. září 2023 21:23 )

A ty starý báby se nepoučí a nepoučí.

stoura ( 14. září 2023 16:34 )

stoura ( 14. září 2023 16:33 )

Hele, slyšel jsem, že ze staré želvy nejlepší polívka, třeba se toho ten čmoud držel.

Sáva Šalam ( 12. září 2023 20:37 )

To je tak když si bába nechce přiznat, že už je stará bába !!! A ksindlové toho využijí!!

Sáva Šalam ( 12. září 2023 20:35 )

Ne asi Bábo

Zobrazit celou diskusi