Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Babča (83) se rozešla se svým o 46 let mladším manželem: Zajíčka nahradil kocour!

Autor: rc - 
20. července 2023
19:32

Poznali se přes sociální síť, zamilovali se a o rok později se vzali. Vztah Iris Jonesové (83) a jejího manžela Mohammeda Ibrahima (37) budil velkou pozornost. Nejen, že dvojici od sebe dělilo neuvěřitelných 46 let, ale nezdráhali se ani otevřeně mluvit o svém sexuálním životě. Manželé však nyní oznámili krach vztahu! Bývalá uklízečka v důchodu uvedla, že se poslední dobou hodně hádali a tak se rozhodli jít od sebe. Iris si prý užívá svobodného života a společnost jí dělá kocour.

Iris a Mohammed se seznámili v létě roku 2019 na sociální síti Facebook. Dvojice si začala dopisovat a z přátelství nakonec byla láska. Milencům nevadilo ani to, že je od sebe dělí 46 let! Netrvalo dlouho a nakonec se rozhodli vzít. Svatba se konala v listopadu roku 2020. O rok později Mohamed získal víza a usadili se ve městě Weston-Super-Mare.

Třiaosmdesátiletá seniorka odmítala nařčení, že Mohammed je s ní kvůli tomu, aby se dostal do Británie. „Iris si vybrala mě a já si vybral Iris. Všem, kteří útočí na naši lásku, vzkazuji, že to není jejich věc, ať se zaměří na své životy a jdou k čertu. To je vše,“ řekl tehdy Mohammed. „Je mi jedno, kde budeme žít nebo jestli je chudá či bohatá,“ dodal Mohamed s tím, že nechává na své manželce, kde chce bydlet. Iris se naopak nezdráhala promluvit o jejich sexuálním životě. Podle britského deníku Daily Mail se tehdy svěřila, že jejich svatební noc byla hodně vášnivá a její nejoblíbenější poloha je „na pejska“.

Iris proto překvapila sdělením, že se s Mohammedem rozešli. „Mívali jsme skvělý sexuální život,“ uvedla Iris. V poslední době se ale prý spíš hádali. „Už jsem to nesnesla. Nejsem žádný zamilovaný teenager. Je mi třiaosmdesát let,“ dodala. Iris si prý teď užívá pohodového života se svým kocourem. „Dostala jsem ho pár dní poté, co se Mohammed odstěhoval a je to skvělý společník. Nestěžuje si, je tichý a hezký na pohled – zbožňuji ho,“ uzavřela.

Video  Dvojice se na koupališti oddávala sexu!  - TVJOJ
Video se připravuje ...

Dianthos ( 10. září 2023 10:25 )

Občanství nedostal. Pouze povolení k pobytu a práci. V Británii je kratší dobu, než dva roky. Otázka je, jestli mu to povolení mohou vzít a deportovat ho, pokud ona se s ním rozvede, nebo ne.

otrusnik ( 23. července 2023 10:05 )

Dostal občanství a tak babču již na nic nepotřeboval. Jasná zpráva.

Jiří Zvěřina ( 22. července 2023 15:09 )

Zřejmě zvýšili DPH na lubrikační krém a při té spotřebě to už nedali...

baronessa ( 22. července 2023 10:49 )

Takové překvapení! Kdo by to jenom čekal?!

N Nxn ( 20. července 2023 21:41 )

Ona ve svým věku má nárok, ale ten, co jemu udělil víza by měl být stíhán....

Zobrazit celou diskusi